Αντ. Σαουλίδης: «Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και διεκδικεί να εκπροσωπήσει αυθεντικά την προοδευτική Ελλάδα»

Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Αντώνης Σαουλίδης μετά τις χθεσινές εκλογές, κάνοντας λόγο για επιστροφή του ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ επέστρεψε, το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι εδώ και διεκδικεί να εκπροσωπήσει αυθεντικά την προοδευτική Ελλάδα» αναφέρει ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης στις εκλογές της 21ης Μαΐου Αντώνης Σαουλίδης.

«Τίποτε δεν τελείωσε χθες – όλα τώρα αρχίζουν» σημειώνει.

Αναλυτικά στη δημοσίευσή του αναφέρει:

«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ επέστρεψε, το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι εδώ και διεκδικεί να εκπροσωπήσει αυθεντικά την προοδευτική Ελλάδα. Η κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας είναι και πρέπει να είναι παροδική και αυτό είναι δική μας ευθύνη, δικός μας στόχος.

Τίποτε δεν τελείωσε χθες – όλα τώρα αρχίζουν. Η παράταξή μας έχει τη δυνατότητα αλλά και το ιστορικό χρέος να αναλάβει αυτόν τον ρόλο, να δικαιώσει τις προσδοκίες και τα οράματα των Ελλήνων που θέλουν μια άλλη πρόταση διακυβέρνησης.

Έδωσα έναν μεγάλο αγώνα, αγώνα που ήταν πρωτίστως συλλογικός για την παράταξη, τη Θεσσαλονίκη αλλά και την Ελλάδα.

Θέλω να συγχαρώ τον Χάρη Καστανίδη για την εκλογή του αλλά και έναν προς έναν, όλους τους υποψήφιους μας στην Α’ εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Δώσαμε όλοι μαζί μια μάχη με σθένος, υπηρετήσαμε αξίες και επαναθεμελιώσαμε τη σχέση του ΠΑ.ΣΟ.Κ με την κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Τώρα πρέπει να δείξουμε την πραγματική μας δύναμη, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια προσήλωση την προσπάθεια ανατροπής των πολιτικών συσχετισμών. Είναι μια μάχη για την πόλη, για τους ανθρώπους μας, για τις γειτονιές μας – είναι μια μάχη για τις ιδέες μας, τις αξίες και τις προτάσεις μας.

Σε ένα μήνα από σήμερα, μπορούμε να πείσουμε ακόμα περισσότερους να συνταχθούν μαζί μας. Στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα είναι η ισχυρή προοδευτική δύναμη της Θεσσαλονίκης.

Με μεγαλύτερη εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο.

Ευχαριστώ τους χιλιάδες Θεσσαλονικείς που με ψήφισαν. Όπως έλεγα πάντα ο αγώνας μου δεν ήταν ποτέ προσωπικός. Τον τιμήσατε και θα τιμήσω στο έπακρον την εμπιστοσύνη σας. Τίποτα δεν τελείωσε. Όλα τώρα αρχίζουν…

Μαζί για μια μεγάλη νίκη σε λίγες ημέρες από σήμερα.

Αντώνης Σαουλίδης»

Δείτε επίσης: Εκλογές 2023 – Γερμανικά ΜΜΕ: «Καθαρή νίκη Μητσοτάκη – Αποτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ και φωνές για αλλαγή ηγεσίας»

Loading