Αντί για debate: Ο Γιώργος Παπανδρέου επιλέγει να συναντηθεί με νέους – Τι θα συζητήσουν

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναμένεται να συναντηθεί σε λίγες ώρες με νέους – Σήμερα θα διεξαχθεί και το πολιτικό ντιμπέιτ για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ – Ο Γιώργος Παπανδρέου δε θα συμμετάσχει

Στις επάλξεις βρίσκονται οι 6 υποψήφιοι για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ με αποτέλεσμα οι δημόσιες ομιλίες και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο όλο και να πληθαίνουν καθώς πλησιάζουμε στην 5η Δεκεμβρίου – ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.

propoli

Ο Γιώργος Παπανδρέου, από τη μεριά του, εστιάζει ιδιαίτερα στις συναντήσεις και στην αλληλεπίδρασή του με νέους ανθρώπους. Αυτή την προσέγγιση θα ακολουθήσει και σήμερα καθώς γύρω στις 19.30 αναμένεται να βρεθεί με νέους σε κεντρικό καφέ της Αθήνας προκειμένου να προβούν σε έναν γόνιμο διάλογο.

Η νεολαία του χώρου δραστηριοποιείται ενεργά σε αυτήν την πολυαναμενόμενη εκλογική διαδικασία και ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει γύρω του νεαρά πρόσωπα που τον στηρίζουν, αφού ουκ ολίγες φορές έχει θέσει επί τάπητος ζητήματα που αφορούν το μέλλον της χώρας. Την αισιόδοξη διάθεσή του μέσω μιας παιχνιδιάρικης φωτογραφίας με το σκυλάκι του μοιράστηκε με τους ακόλουθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι από το ντιμπέιτ για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ που θα διεξαχθεί απόψε στις 22.00 στην ΕΡΤ, έχει αποφασίσει να απουσιάζει ο Γιώργος Παπανδρέου καθώς, όπως έγινε γνωστό, διαφώνησε με τους όρους, το μοντέλο και το περιεχόμενο της τηλεμαχίας.

Δείτε επίσης: Γ. Παπανδρέου: Η υποψηφιότητά μου τάραξε τα νερά, δημιούργησε ελπίδες (vid)

Loading