(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Σωκρ. Φάμελλος: «Η κυβέρνηση με λεφτά από τη φορολογία χρηματοδοτεί την ακρίβεια – Έχουμε τελείως διαφορετική πρόταση»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Σωκράτης Φάμελλος, στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο για την ενίσχυση του εισοδήματος.

«Με λεφτά από τη φορολογία, χρηματοδοτείτε την ακρίβεια», είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος στη συζήτηση για το νομοσχέδιο για την ενίσχυση του εισοδήματος.

propoli

Για κλασική πολιτική επιδομάτων κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Σωκράτης Φάμελλος.

«Προφανώς και θα ψηφίσουμε ότι δίνει, έστω και κάτι λίγο στην κοινωνία», είπε ο κ. Φάμελλος, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκαθαρίσει ότι είναι «πασαλείμματα», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχουμε τελείως διαφορετική πρόταση», είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Για την τέταρτη μεγαλύτερη μείωση των πραγματικών μισθών στην Ελλάδα μίλησε στη συνέχεια ο κ. Φάμελλος.

Ο κ. Φάμελλος στη συνέχεια επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ – ΕΥΑΘ που κατατέθηκε αργά χθες το βράδυ. «Είναι τραγικός ο τρόπος νομοθέτησης», είπε ο κ. Φάμελλος.

«Δεν θα πείτε τίποτα για το δημόσιο και το ιδιωτικό χρέος;», σημείωσε ο κ. Φάμελλος και τόνισε ότι όλα αυτά υποθηκεύουν το μέλλον της ελληνικής οικονομίας.

Στη συνέχεια ο κ. Φάμελλος έκανε λόγο για «πληθωρισμό απληστίας».

Κάνετε «επιλογές για λίγους» και όχι για όλη την ελληνική επιχειρηματικότητα.

«Έχετε κάνει επιστήμη το ρουσφέτι», «εμείς μιλάμε για ένα άλλο αναπτυξιακό μοντέλο», τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος, όπου «η Πολιτεία έχει να σχεδιάσει την παραγωγική ανασυγκρότηση».

Στην Ευρώπη υπήρξε αλλαγή για την παρέμβαση του κράτους, είπε ο κ. Φάμελλος, κάτι που δεν έχει γίνει στην Ελλάδα και επισήμανε ότι χρειάζονται νέες συνέργειες κράτους και ιδιωτών.

«Δεν θέλουμε κομματικό κράτος με ρουσφέτια», πρόσθεσε ο κ. Φάμελλος, «αλλά ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας που φέρνει καλυτέρευση της ζωής για όλους».

Δείτε επίσης: Τεκτονική Στοά: Ο 61χρονος ετοίμαζε και νέες επιθέσεις – Η ΕΛΑΣ εντόπισε οπλοστάσιο στο σπίτι του

Loading