(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

ΣΥΡΙΖΑ: Η Βούλα Κεχαγιά «άδειασε» τον Παύλο Πολάκη για τα εμβόλια

Θέση υπέρ των εμβολιασμών πήρε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, αδειάζοντας τον Παύλο Πολάκη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Η τακτικά του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της πανδημίας είναι αρκούντως γνωστή και ο πρώην Πρόεδρός του και όλα τα στελέχη του τάχθηκαν ανεπιφύλακτα υπέρ του εμβολιασμού και αυτό εξακολουθεί να ισχύει», είπε. 

propoli

«Δεν θέλω να σχολιάσω την σύγκρουση ενός στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με ένα πρώην στέλεχος» τόνισε η κυρία Κεχαγιά, αναφορικά με την κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον Γρηγόρη Γεροτζιάφα, επαναλαμβάνοντας πως η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τα εμβόλια ήταν κατατεθειμένη, γνωστή και διατυπωμένη από τότε που άρχισε η φάση του εμβολιασμού της πανδημίας και από τότε δεν αλλάζει κάτι.

Όσον αφορά στη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα (13/05/2024) τόνισε: «Ο Έλληνας Πρωθυπουργός εμφανίστηκε άβουλος και αμήχανος» και υποστήριξε πως δεν έγινε καμία αναφορά στη χθεσινή τους συνάντηση στα θέματα της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας, εγκαλώντας την κυβέρνηση για «ΙΧ εξωτερική πολιτική» και πολιτική του «δεδομένου συμμάχου».

Για την Συμφωνία των Πρεσπών προανήγγειλε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει το επόμενο διάστημα προς κύρωση τα τρία πρωτόκολλα συνεργασίας με τη βόρεια Μακεδονία. «Βλέπουμε τα κροκοδείλια δάκρυα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που ταυτίστηκε με ακροδεξιές φωνές» υποστήριξε η Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, για να συμπληρώσει πως «η κυβέρνηση θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη για τη στάση της στη συμφωνία των Πρεσπών». 

Επίσης αναφέρθηκε στα όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη λέφοντας: «Η κυρία Μπακογιάννη θα πρέπει να μας πει ποιοι είναι οι ρεμπεσκέδες» και πρόσθεσε για την πρώην Υπουργό πως «ας κρατήσει η ίδια τις παραινέσεις της για χρηστή εξωτερική πολιτική».

Επίσης προανήγγειλε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα καταθέσει και πρόταση νόμου για το φορολογικό. 

Δείτε επίσης: «Εμείς δεν είμαστε ρεμπεσκέδες» – Κόντρα Ντόρας Μπακογιάννη – ΣΥΡΙΖΑ για τη Βόρεια Μακεδονία

Loading