ΣΥΡΙΖΑ: Την ώρα που η χώρα πενθεί ο κ. Στάσσης ενέκρινε σήμερα την εξαγορά έναντι 1,26 δισ. ευρώ της ENEL Ρουμανίας

Την ώρα που όλη η χώρα πενθεί για την τραγωδία των Τεμπών, κάποιοι όχι μόνο συνεχίζουν, αλλά σπεύδουν άρον άρον να κλείσουν δουλειές δισεκατομμυρίων, λίγο πριν τη λαϊκή ετυμηγορία που θα τους στείλει σπίτι τους“, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ειδικότερα αναφέρει ότι “ο εκλεκτός του κου Μητσοτάκη στη ΔΕΗ, ο κος Στάσης, που μετέτρεψε τη πάλαι ποτέ Δημόσια επιχείρηση σε λαγό στη κούρσα της κερδοσκοπίας ιδιωτικών συμφερόντων, ενέκρινε σήμερα την εξαγορά έναντι 1,26 δισ. ευρώ της ENEL Ρουμανίας“. “Της εταιρείας δηλαδή“, σημειώνει, “στην οποία ο ίδιος ήταν CEO πριν αναλάβει τη ΔΕΗ“. “Και αυτό, παρακάμπτοντας το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για άμεση ενημέρωση στη Βουλή, πριν οποιαδήποτε συμφωνία“, προσθέτει.

Δεν γνωρίζουμε“, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, “εάν μετά τη βίλα-ανάκτορο στη Τζια, σχεδιάζει να αγοράσει και ολόκληρο το νησί, αλλά να είναι σίγουρος τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Μητσοτάκης, ότι θα ελεγχθεί και το τελευταίο ευρώ από το πλιάτσικο“. “Αυτά προς το παρόν“, αναφέρει καταληκτικά στην ανακοίνωση της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Δείτε επίσης: ΝΔ: Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια

Loading