Αντώναρος: «Έβλεπα μια διαφορά μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν την έλεγα γιατί έπρεπε να δίνω ελπίδες»

Ατάκα που θα συζητηθεί από τον Βαγγέλη Αντώναρο ο οποίος είπε ότι… γνώριζε για το αποτέλεσμα των εκλογών παρά τα όσα έλεγε.

Σε δήλωση που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ευάγγελος Αντώναρος ο οποίος σε χθεσινή συνέντευξη που έδωσε είπε ότι γνώριζε για τη διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ωστόσο δεν έλεγε κάτι στην Κουμουνδούρου και τους ψηφοφόρους για να τους δίνει ελπίδες.

«Εγώ έβλεπα μια διαφορά» ξεκίνησε ο Ευάγγελος Αντώναρος την τοποθέτησή του στο AtticaTV για το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής συνεχίζοντας με την απάντησή του στο «γιατί Βαγγέλη Αντώναρε έλεγες “πάτε καλά”;».

Ο ίδιος είπε ότι δεν έλεγε την αλήθεια «γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να εναθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται».

Πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών ο κ. Αντώναρος έλεγε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα ήταν στο 32%-33%», και ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019».

Οι χρήστες του Twitter βέβαια δεν έχασαν την ευκαιρία να… γλεντήσουν τον υποψήφιο βουλευτή.

Δείτε μερικά από τα tweets για τον Ευάγγελο Αντώναρο

Δείτε επίσης: Ο Αντώναρος έδωσε on air την κάρτα του στον Χριστοδουλίδη – Χαμός στο Twitter

Loading