Αντώναρος: Βρισκόμαστε στον τρίτο γύρο της προσπάθειας κάποιων να αποκεφαλίσουν τον Κασσελάκη

«Βιώνουμε τον τρίτο γύρο της προσπάθειας να ”αποκεφαλιστεί” ο Κασσελάκης» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος.

Παράλληλα, ο ίδιος συμπλήρωσε χαρακτηριστικά πως: «Αν ο Κασσελάκης ζητήσει ξανά επαναβεβαίωση από τη βάση, όσοι τον αμφισβητούν, θα υποστούν ταπείνωση που δεν φαντάζονται».  

propoli

«Αν κατέβει ξανά  θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό από την προηγούμενη φορά και οι άλλοι θα λάβουν ένα κακό αποτέλεσμα» συνέχισε ο Ευάγγελος Αντώναρος.Τέλος, σημείωσε πως: «Το κόμμα χρειάζεται ριζικές τομές».

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Ευάγγελου Αντώναρου στα Παραπολιτικά 90,1

Ε.ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Βρισκόμαστε τον τρίτο γύρο της προσπάθειας κάποιων να αποκεφαλίσουν τον Κασσελάκη. Ο πρώτος γύρος ήταν η προσπάθεια να μην εκλεγεί ο Κασσελάκης, δεν τους βγήκε. Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε την επομένη της εκλογής του Κασσελάκη την οποία κανείς δεν αμφισβήτησε αλλά αρχίσανε με πολιτικά επιχειρήματα «δεν είναι ο Κασσελάκης έτσι, δεν έχει πολιτικά επιχειρήματα, δεν έχει πολιτικές θέσεις». Και αφού και αυτό δεν τους βγήκε ο τρίτος γύρος ξεκίνησε τώρα εν όψει του συνεδρίου. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθούμε να του κάνουμε τη ζωή δύσκολη σε όλα τα πράγματα και μου φαίνεται ότι αυτή θα είναι και η τελική σύγκρουση- αντιπαράθεση.

Ερωτηθείς γιατί κάποιοι θέλουν να «φάνε» τον κ. Κασσελάκη

Ε.ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Η πίκρα είναι κακός σύμβουλος ειδικά όταν έχεις υποστεί ήττα όταν δεν έχεις καταφέρει να εκλεγείς ή να επανεκλεγείς και πρέπει κυρίως να σκύψεις μέσα στον εαυτό σου και να δεις ο ίδιος τι έκανες λάθος και όχι να προσπαθείς να τα ρίξεις σε άλλους.

Προσπαθούν κάποιοι, με ρόλους τους οποίους δεν έχουν, να αναλάβουνε ρόλους ελπίζοντας ότι κάτι καλύτερο θα ξημερώσει γι’ αυτούς την άλλη μέρα.

Ε.ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα ο κ.Κασσελάκης πρέπει να κάνει ριζικές τομές.

Αναφορικά με το ερωτηματολόγιο

Ε.ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Το λογότυπο από απόψεως γραφιστικής όπως μου λένε όλοι είναι ένα κακό λογότυπο γιατί να μην αλλάξει! Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάει στην Κεντροαριστερά και στο μεσαίο χώρο, αποφασίστηκε αυτό το 2022 στο προηγούμενο συνέδριο δυστυχώς δεν εφαρμόστηκε στην έκταση που έπρεπε.

ΔΗΜ: Το όνομα να αλλάξει;

Ε.ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Το όνομα είναι κάτι για το οποίο πρέπει να γίνει πολύ μεγάλη συζήτηση. Το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εμένα μου αρέσει αλλά πρέπει η προοδευτική συμμαχία να γίνει η ουσία αυτού του εγχειρήματος.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι θα πρέπει ο κ. Κασσελάκης να επιδιώξει την επαναβεβαίωσή του από τούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

Ε.ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Είμαι από εκείνους που λένε ότι η λαϊκή βάση έχει πάντα το δικαίωμα να κρίνει και αν το κρίνει ο Σ. Κασσελάκης και πάει εκεί όλοι αυτοί που τον αμφισβητούν θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα διότι η λαϊκή βάση των ανθρώπων που στηρίζουν, έχουν ψηφίσει, βλέπουν με συμπάθεια τον ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη πλειοψηφία στον Σ. Κασσελάκη. Ας μην το εύχονται λοιπόν αυτοί οι οποίοι τον επικρίνουν. Εγώ εύχομαι να μην τη ζητήσει όχι για άλλο λόγο αλλά για να μην υποστούν όλοι αυτοί τέτοια ταπείνωση που δεν φαντάζονται γιατί θα πρέπει να βάλουν και τα δικά τους ονόματα ως υποψήφιοι και να δούμε τι θα βγάλει η κάλπη.

Δείτε επίσης: Κ. Ζαχαριάδης: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δεύτερο κόμμα στις εκλογές, δεν θα είναι ένα αποδεκτό αποτέλεσμα

Loading