Αντώνης Σαουλίδης, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ: «Έχω τη δυνατότητα να αποδείξω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η ειλικρίνεια, η συνέπεια και η αξιοπιστία», αναφέρει ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Αντώνης Σαουλίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση Βεργίνα.

Ο κ. Σαουλίδης αναφέρθηκε εκτενώς στην υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές, στους στόχους του κόμματος σχολιάζοντας παράλληλα και τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων ενώ τόνισε πως προτεραιότητα είναι τα ζητήματα που αφορούν την πόλη, και όχι εκείνα που αφορούν την κεντρική πολιτική σκηνή.

Αναλυτικότερα ο κ. Σαουλίδης, μιλώντας για τον στόχο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις εκλογές είπε ότι:

«Ο στόχος μας είναι να επανέλθει η κοινωνία στο προσκήνιο. Θεωρούμε ότι πράγματι η κοινωνία μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο εάν από την εκλογική διαδικασία προκύψει ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο μέσα από τα ισχυρά του ποσοστά και από την αυξημένη εμπιστοσύνη που θα του παράσχει η ελληνική κοινωνία θα έχει και πάλι τη δυνατότητα να θέσει τα προοδευτικά σοσιαλδημοκρατικά προτάγματα ως βασικούς πυλώνες διακυβέρνησης της χώρας».

Απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με τα χαμηλά ποσοστά που φαίνεται να παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις δημοσκοπήσεις, ο κ Σαουλίδης απάντα πως:

«Δεν έχω αυτή την αίσθηση από τις δημοσκοπήσεις. Από τις δημοσκοπήσεις βλέπουμε πως υπάρχει ανισορροπία θα έλεγα εγώ, όσον αφορά την αποτύπωση της κοινής γνώμης. Θα ήταν προτιμότερο να κρατήσουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, τα οποία μας δείχνουν από την μία πλευρά την αποδοκιμασία της Κυβέρνησης και από την άλλη πλευρά, έλλειψη εμπιστοσύνης στην αξιωματική αντιπολίτευση και στον κύριο Τσίπρα».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σαουλίδη παρακάτω:

Στη συνέχεια μιλώντας για την υποψηφιότητά του ο κ. Σαουλίδης τονίζει πως για τον ίδιο είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο στοίχημα το να μπορέσει να προσδώσει αξιακές προεκτάσεις την υποψηφιότητά του. «Να μπορέσω μέσα από την παρουσία μου, μέσα από την καθημερινή μου επαφή, σε κάθε γωνιά, σε κάθε συνοικία, σε κάθε Δήμο της αγαπημένης μου Θεσσαλονίκης να δώσω τη δυνατότητα στον κόσμο να πιστέψει και πάλι στους πολιτικούς», εξήγησε ο ίδιος.

Ακόμη, δίνοντας απάντηση στο ερώτημα, εάν και εφόσον εκλεγεί βουλευτής, πού θα διαφοροποιηθεί και άρα τι καινούργιο θα προσδώσει στην πολιτική ζωή, ο κ. Σαουλίδης λέει πως:

«Το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι η ειλικρίνεια, η συνέπεια και η αξιοπιστία. Σε όλες τις επαφές που έχω κάνει μέχρι σήμερα διαχρονικά, σε καμία απολύτως περίπτωση δεν στηρίζομαι στο “θα”, σε υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορώ να υλοποιήσω. Σε αυτό το οποίο στηρίζομαι είναι στο πραγματικό ενδιαφέρον και στην προσπάθεια επίλυσης μέσω πληροφοριών, των ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες. Επίσης, σε αυτόν τον νέο ιστορικό κύκλο που θέλω να πιστεύω ότι θα ανοίξει στη Θεσσαλονίκη, είναι η προτεραιότητα των ζητημάτων της πόλης και όχι αυτών που έχουν να κάνουν με την κεντρική πολιτική σκηνή».

Δείτε επίσης: Αντώνης Σαουλίδης: “Αισχροκέρδεια με τη σφραγίδα ΝΔ και Μητσοτάκη”

Loading