Η τοποθέτηση του Γιώργου Γεραπετρίτη για την ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη
Μετά τη δημοσιοποίηση των κλήσεων του Μένιου Φουρθιώτη με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη από τον ίδιο μάλιστα τον δημοσιογράφο, αλλά και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο κ. Γεραπετρίτης έσπευσε να απαντήσει στην Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Ο Υπουργός μεταξύ άλλων ανέφερε στην απάντησή του πως «ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».
Αναλυτικά ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».
Δείτε επίσης: Ηλιόπουλος: “Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ποτέ δεν πίστεψε στο δημόσιο σύστημα υγείας και δεν ενίσχυσε το ΕΣΥ”
- Ο εγκέφαλος: Όταν η τέχνη συναντά το έγκλημα στη Μασαχουσέτη – Η αληθινή ιστορία πίσω από την ταινία
- Η Μαγιόρκα σημειώνει επική ανατροπή απέναντι στη Σεβίλη
- Αλλαγές στον πάγκο της Νότιγχαμ μετά την αποτυχία του Ποστέκογλου
- Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μπάνσκο: 83 πρεμιέρες ταινιών από 40 χώρες μεταξύ 19 και 23 Νοεμβρίου
- Αποκαλύψεις για τον 22χρονο φερόμενο συνεργό στο έγκλημα της Φοινικούντας: Μαρτυρίες από το οικογενειακό του περιβάλλον