Απάντηση ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Γεωργούλη: «Παραμένουν αμετανόητοι, τυφλά φανατισμένοι και αδιόρθωτα χυδαίοι»

Σε νέα ανακοίνωση προχώρησε σήμερα (20.04.2023) το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Γεωργούλη.

Αναλυτικά η Νέα Δημοκρατία αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Ο Αλέξης Τσίπρας, οι παλιοί και όψιμοι σύντροφοί του δεν έχουν μάθει τίποτα για τη ζημιά που προκαλεί στη χώρα εδώ και πάνω από δέκα χρόνια η τοξικότητά τους. Παραμένουν αμετανόητοι, τυφλά φανατισμένοι και αδιόρθωτα χυδαίοι.

propoli

Γι’ αυτό και στις 21 Μαΐου οι πολίτες με την ψήφο τους θα αποδείξουν στον ΣΥΡΙΖΑ αυτό που αρνείται να αποδεχτεί: ότι ο Πολακισμός και οι πολιτικοί του προστάτες ανήκουν στις μαύρες σελίδες του παρελθόντος. Αντί να κάνει μαθήματα ηθικής ο ΣΥΡΙΖΑ, ας ασχοληθεί με τα στελέχη του και υποψήφιους βουλευτές του, που συνεχίζουν να σχετικοποιούν τις βαρύτατες καταγγελίες με βάση το φρόνημα του θύτη και όχι με κριτήριο την πράξη και τις συνέπειές της στο θύμα.

Με όλη τη συμπεριφορά τους στον ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν ότι δεν έμαθαν τίποτα, ούτε όταν είδαν τη λάσπη που εκτόξευαν, πολιτικοποιώντας ποινικές υποθέσεις και ταυτίζοντας με αυτές μια παράταξη, να τους γυρίζει μπούμερανγκ. Συνεχίζουν στον ίδιο δρόμο της λάσπης και της χυδαιότητας. Θα πορευτούν μόνοι τους. Οι πολίτες κρίνουν και συγκρίνουν».

Δείτε επίσης: Αλέξης Τσίπρας: Αυτονόητο ότι η επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει προς ψήφιση την ισότητα στο γάμο

Loading