Απάντηση Π. Μαρινάκη σε Στ. Κασσελάκη: «Η ματαιοδοξία δεν αποτελεί πολιτική πρόταση»

Άμεση ήταν η απάντηση της κυβέρνησης στον Στέφανο Κασσελάκη, μετά τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόκλιση του Γιώργου Γεραπετρίτη στον Ερντογάν.

«Κοινωνικές ανάγκες είναι η αντιμετώπιση της εισαγόμενης ακρίβειας, η αναβάθμιση της Παιδείας και της Υγείας και η ταχύτερη απονομή Δικαιοσύνης», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο KONTRA Channel, σχετικά με τις ευρωεκλογες.

propoli

Και επισημαίνει: «Είναι όλα τα προβλήματα με τα οποία αναμετράται καθημερινά η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπαθώντας να βρει βέλτιστες λύσεις και να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προς όφελος της κοινωνίας. Ο κύριος Κασσελάκης προβάλλει την ατομική του ματαιοδοξία για επικράτηση έναντι του πρωθυπουργού ως δήθεν συλλογική επιθυμία. Αλλά η ματαιοδοξία δεν αποτελεί πολιτική πρόταση», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη στο Kontra Channel δήλωσε ότι «o Έλληνας φτωχοποιείται. Έτσι πήραμε την επενδυτική βαθμίδα».

Δείτε επίσης: Την προσεχή Δευτέρα (18/12) η Ορκωμοσία του Αγγελούδη

Loading