Απάντηση Πολάκη στον Άδωνι: “Μην κουνάς το δάκτυλο στον κόσμο” (pics)

Δεν έχει σταματημό η κόντρα των δυο Βουλευτών – Αντικείμενο αντιπαράθεσης η ιβερμεκτίνη

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει για άλλη μια φορά μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη αυτήν τη φορά μέσω διαδικτύου. Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δημοσίευσε ένα άρθρο στο Twitter απευθυνόμενος στον πρώην Υπουργό Υγείας με τον ίδιο στη συνέχεια να απαντά και έτσι οι δυο άντρες δημιούργησαν και πάλι ένα πολύ έντονο κλίμα.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Γεωργιάδη:

Έκανα μια περιήγηση στο διαδίκτυο για την «ευγενική» συμβουλή του κ. Πολάκη (γιατρού γαρ..) για να έπαιρνα ιβερμεκτίνη για τον COVID. Ίσως θα πρέπει κάποιος να του πει να μην δίνει τόσο εύκολα δημοσίως συμβουλές που μπορεί να είναι επικίνδυνες”.

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στη συνέχεια ζητώντας απ’ τον Υπουργό “να μην κουνάει το δάκτυλο στον κόσμο”:

“ΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!! Στην Ιατρική εγώ ποτέ δεν λέω κάτι που δεν ισχύει ή είναι επικίνδυνο!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!Ρώτα και τους γιατρούς του Σωτηρία, Ρώτα και τον Τσιόδρα σας, διάβασε κι αυτά, δες τι κάνουν στην Πορτογαλία, στην Ινδία κλπ και μετά τόλμησε να με αμφισβητήσεις!!!!Ξανά περαστικά και τώρα που έχεις το προσωπικό σου παράδειγμα ,αυτών που έλεγα από πέρυσι τον Οκτώβρη-Νοέμβρη για τις μεταλλάξεις ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , «πως θα αρρωστήσουν και θα πεθάνουν μόνο οι ανεμβολίαστοι» …..ΑΝΤΕ γιατί έχει και η υπομονή τα όρια της !!ΥΓ .Ένα μειονέκτημα έχει η ιβερμεκτίνη, είναι φτηνή….και χαλάει το αφήγημά σας για την πανδημία του «μοναδικού όπλου των εμβολίων» όπως κάνουν και τα μονοκλωνικά αντισώματα ….και για αυτό δεν τα φέρατε και θρηνήσαμε 13.000 νεκρούς!!!!”

Η κόντρα όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε αναπάντητα τα όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης, με τον κ. Γεωργιάδη να κάνει λόγο για συνωμοσιολογία περί εμβολίων αναφερόμενος στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο Πολάκης όχι μόνον υιοθετεί όλη την συνωμοσιολογία για τα εμβόλια (τα προωθούμε διότι είναι ακριβά, άρα δεν χρειάζονται αφού είναι μπίζνα) αλλά αγνοεί ότι ένα φάρμακο δεν το προτείνεις σε ασθενείς δημοσίως αν δεν έχει λάβει επίσημη έγκριση. Αυτό είναι παράνομο. Και ήταν Υπουργός”.

Δείτε επίσης: Σοκ στη Λάρισα: Πυροβόλησε οκτώ φορές τη γυναίκα του και τη σκότωσε