(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Απέναντι στον Κασσελάκη η Όλγα Γεροβασίλη – «Κλείδωσε» η υποψηφιότητά της

Η Όλγα Γεροβασίλη είναι πολύ κοντά στο να είναι υποψήφια στην κούρσα διαδοχής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από πυρετό διαβουλέυσεων, ο οποίος είναι εν εξελίξει, η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ανήκει στο στενό κύκλο ανθρώπων του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της.

propoli

Η κ. Γεροβασίλη είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, με ήθος και μεστό πολιτικό λόγο, χωρίς τοξικότητα, και θεωρείται από πολλά στελέχη ότι μπορεί να εξασφαλίσει την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να οδηγήσει το κόμμα με προοπτικές στις Ευρωεκλογές.

Άλλωστε το αίτημα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών από τη Γεροβασίλη εκφράστηκε σήμερα ο πρωί από το στέλεχος της Πολιτικής Γραμματείας Κώστα Ζαχαριάδη.

Στην πλέον των 12 ετών κοινοβουλευτικής της σταδιοδρομίας η Όλγα Γεροβασίλη βρέθηκε από την αρχή στο πλάι του Αλέξη Τσίπρα και επί της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, από το 2015 έως τον Ιούλιο του 2019 ανέλαβε τα χαρτοφυλάκια του υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Σημειώνται πως τον Σεπτέμβριο του 2015 διετέλεσε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ με χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου και εκρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μετά την προκήρυξη εκλογών

Σημειώνεται πως η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει την Κυριακή.

Στην προτροπή Κασσελάκη «βρείτε μου έναν αντίπαλο», απάντησε σήμερα το πρωί το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Κώστας Ζαχαριάδης ότι ασφαλώς και θα υπάρξει υποψηφιότητα, δείχνοντας την Όλγα Γεροβασίλη.

Αναλυτικότερα, στην ερώτηση, κατά τη συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, εαν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη και αν η κ. Γεροβασίλη είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να συνθέσει και να παίξει ένα ρόλο την επόμενη ημέρα, το στέλεχος της Πολιτικής Γραμματεάς απάντησε: «Ναι σπεύδοντας να σημειώσει πως δεν υποδεικνύει τίποτα σε κανέναν.

Μετά τη χθεσινή παρέμβαση Τσίπρα, τα τηλέφωνα και οι οθόνες των ηλεκτρονικών υπολογιστών πήραν «φωτιά», καθώς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκαν πάμπολλες επαφές στελεχών.

Δείτε επίσης: Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 53χρονης

Loading