Αποκάλυψη Θεοδωρικάκου για δολοφονία Άλκη: «Υπάρχει άλλος ένας ύποπτος ο οποίος θα συλληφθεί» (vid)

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε εντατικότερους ελέγχους και αυστηροποίηση των ποινών

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, λέγοντας πως υπάρχει ένας ακόμα ύποπτος ο οποίος δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

propoli

«Είναι σε γνώση μας ότι υπάρχει άλλος ένας, ο οποίος είναι ύποπτος και θα συλληφθεί τις επόμενες ημέρες και με αυτό η αστυνομία θεωρεί ότι θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των υπευθύνων για αυτή την αποτρόπαια πράξη», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Θα συλληφθεί και ο τελευταίος που βρίσκεται πίσω από αυτήν την ιστορία»

«Χθες παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ ο Αλβανός που είχε φύγει από τη χώρα την αμέσως επόμενη μέρα από τη δολοφονία του Άλκη. Ακούω για κάποιον “μεγάλο” που διαφεύγει της σύλληψης. Για το κράτος μας και την ΕΛΑΣ δεν υπάρχει “μικρός” και “μεγάλος”. Και ο τελευταίος που βρίσκεται πίσω από αυτή την ιστορία θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Η αστυνομία θα φτάσει μέχρι το τέλος. Όποιος άλλος εμπλέκεται θα συλληφθεί», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρικάκο, η Αστυνομία όλο αυτό το διάστημα πραγματοποιεί συνεχώς ελέγχους έτσι ώστε να κλείσει παράνομους συνδέσμους «φιλάθλων» μέσα στους οποίους γεννιέται ο χουλιγκανισμός.

«Έχουν κλείσει ήδη 11 τέτοιοι σύνδεσμοι και σήμερα θα γίνουν 18 επιπλέον έλεγχοι σε ολόκληρη τη χώρα», επισήμανε.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη γνωστοποίησε ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις οι οποίες θα αφορούν στην αυστηροποίηση των ποινών αλλά και την εντατικοποίηση των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων.

«Δεν επιτρέπεται να πιστεύει κανείς ότι το να διαθέτει τέτοιους χούλιγκαν είναι δύναμη για την ομάδα του. Είναι ντροπή για την ομάδα του. Οι ομάδες μπορούν να κερδίζουν τους αγώνες μέσα στο γήπεδο και να χαίρονται να βλέπουν οικογένειες να πηγαίνουν στο γήπεδο και όχι ανθρώπους που ετοιμάζονται να γίνουν δολοφόνους από τα 20 χρόνια τους. Για αυτό έχουμε απευθύνει κάλεσμα στους παράγοντες των ομάδων για ενότητα και συστράτευση», είπε.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη – Σοκάρουν οι καταγγελίες: «Ο Άλκης ούρλιαζε βοήθεια πονάω» – Φωτογραφίες από τους δράστες

Loading