Απόστολος Ριζούδης: Συστρατεύομαι με την προσπάθεια της Μαρίας Μανούκα για την ανάπτυξη στο δήμο Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου

Ο Απόστολος Ριζούδης ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου». Όπως ο ίδιος τονίζει στην ανακοίνωσή του, «Συμπαρατάσσομαι στο πλευρό της κυρίας Μ. Μανούκα εκτιμώντας αφενός τον δυναμισμό της ως γυναίκα υποψήφια και αφετέρου τις ιδέες που πρεσβεύει».

Ονομάζομαι Απόστολος Ριζούδης και γεννήθηκα στις 31 Μαΐου του 1968 στο Κουφόβουνο Διδυμοτείχου. Στο δήμο Ελ. Κορδελιού Εύοσμου εγκαταστάθηκα ως φοιτητής, όταν σπούδαζα στο τμήμα φυσικής αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Ως εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής πια, στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση δυτικής Θεσσαλονίκης και παράλληλα προπονητής ποδοσφαίρου UEFA B στις αναπτυξιακές ηλικίες, έρχομαι καθημερινά σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του δήμου οι οποίοι μου μιλούν για τις δυσκολίες και τις ανάγκες τους.

Αυτά τα χρόνια που ζω στην περιοχή με την οικογένειά μου, βρίσκομαι στον παλμό της ολοένα και μεγαλύτερης κοινότητάς μας, αφουγκράζομαι την πλειοψηφία των νέων που έχουμε την τύχη να κατοικούν στο δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου και ως εκ τούτου συμπαρατάσσομαι στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα εκτιμώντας αφενός τον δυναμισμό της ως γυναίκα υποψήφια και αφετέρου τις ιδέες που πρεσβεύει.

Η απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με τον δήμο έχει ως γνώμονα την αλληλεγγύη και την ανάγκη να προσφέρω σε μια κοινωνία που αλλάζει συνεχώς με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου.

Πιστεύω πως ο χώρος των κοινών είναι πεδίο δόξης λαμπρόν για ανθρώπους που έχουν την ζέση να προσφέρουν στο σύνολο, κοντά σε ανθρώπους σαν την κυρία Μ. Μανούκα που είναι ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με το ευρύ κοινό.

Δείτε επίσης: Μαρία Μανούκα: «Σήμερα γινόμαστε κρίκος της ανθρώπινης αλυσίδας που αγκαλιάζει τα παιδιά με καρκίνο»