«Την απάντηση στην πρόταση δυσπιστίας που καταθέσατε, θα σας την δώσει αύριο το απόγευμα η Βουλή» ανέφερε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης
Πριν από λίγες ώρες ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης με αφορμή τόσο τον χειρισμό της στο θέμα της πανδημίας όσο και στην κακοκαιρία «Ελπίς».
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως αρχίζει την Παρασκευή η τριήμερη συζήτηση επί της πρότασης.
«Την απάντηση στην πρόταση δυσπιστίας που καταθέσατε, θα σας την δώσει αύριο το απόγευμα η Βουλή. Τις επόμενες τρεις ημέρες, μην ανησυχείτε, θα πάρετε από την κυβέρνηση όλες τις απαντήσεις στα ψέματά σας», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.
Η διαδικασία
Η πρόταση κατατέθηκε από τον κ. Τσίπρα πριν αρχίσει η συζήτηση του Αναπτυξιακού Νόμου και σύμφωνα με τον κανονισμό, διακόπηκαν οι διαδικασίες έτσι ώστε να συζητηθεί η απόφαση.
Η συζήτηση θα αρχίσει αύριο το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής.
Δείτε το βίντεο από τη Βουλή:
Δείτε επίσης: Γαϊτάνης: Η πρόταση μομφής είναι μια κίνηση απόγνωσης
- Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Βοηθό για Άτομα με Αναπηρία – Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση
- Κρίσιμη δεύτερη ψηφοφορία στη Βουλή για τη συνταγματική αναθεώρηση
- Στρες: Πώς να διαχειριστούμε την καθημερινή πίεση χωρίς να μας κατακλύζει
- Σοκ στο Λος Άντζελες: τρεις νεκροί στη συντριβή ελικοπτέρου
- Συναγερμός στο Κίεβο: πυρκαγιά σε αποθήκη μετά από αεροπορική επιδρομή της Ρωσίας
![]()
