“Αρπάχτηκαν” on air Τζανακόπουλος – Κουμουτσάκος: «Δεν ντρέπεσαι λίγο, αλήτη» (vid)

Άγριο καβγά είχαν στον αέρα του Kontra οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, και της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, με φόντο τις εξελίξεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Κάποια στιγμή κι ενώ ο Γιώργος Κουμουτσάκος μιλούσε, τον διέκοψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τότε ο κ. Κουμουτσάκος απάντησε «αν με διακόψετε ξανά δεν πρόκειται να γίνει συζήτηση. Θα με αφήσετε να μιλήσω. Να σταματήσετε την περιφορά της προβοκατόρικης συμπεριφοράς που κάνετε στα κανάλια τις τελευταίες ημέρες».

«Κύριε Κουμουτσάκο θα μου κάνετε παρατήρηση;», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος διερωτήθηκε ακόμη: «Είστε δεκανέας, τι είστε; Νομίζω ότι τα έχετε παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα, να δέχεστε κριτική για τα αίσχη σας».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος τότε απάντησε: «Δεν ντρέπεστε λίγο για τις μαύρες σακούλες και τα μαύρα λεφτά που διακινούσατε;». Έτσι, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος συμπλήρωσε: «Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο που θα μου πείτε ότι τα έπαιρνα, αλήτη να ανακαλέσεις».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος αντέδρασε λέγοντας «αλήτης είσαι» και συμπλήρωσε ότι δεν το έλεγε εκ προσωπικού, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, να του ζητά να ανακαλέσει και ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Δείτε επίσης: ΑΔΑΕ: Αυτοί είναι οι έξι που παρακολουθούσε η ΕΥΠ – Στα άκρα η σύγκρουση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ