Μπακογιάννη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολείται με αυτά που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την κυβερνητική απόδοση» (audio)

Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε τις δημοσκοπήσεις και είπε πως οι πολίτες εξακολουθούν να εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη φιλοξενήθηκε στα Παραπολιτικά 90,1 Fm και αναφερόμενη στην κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία τη χαρακτήρισε ως πολύ ανησυχητική.

Η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι αποτελεί ερωτηματικό το ποια θα είναι τα σύνορα των δυο ανεξάρτητων πλέον δημοκρατιών ενώ διερωτήθηκε ποια θα είναι η απάντηση της Δύσης. Στη συνέχεια ανέφερε ότι η Δύση δεν δείχνει έτοιμη να απαντήσει με ένοπλη βία και θα περιοριστεί σε επίπεδο κυρώσεων.

Επίσης είπε ότι το εισαγόμενο φυσικό αέριο και πετρέλαιο θα πωλείται σε υψηλές τιμές αφού θα υπάρχει πλειστηριασμός στην αγορά. Επιπρόσθετα παραδέχθηκε ότι έρχονται δύσκολες μέρες.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν θα επιτρέψει ποτέ να επιστρέψει η Ελλάδα σε μνημόνια. Ακόμη ανέφερε πως υπάρχει μια μεγάλη διεθνής κρίση που προέκυψε μετά την πανδημία.

Υποστήριξε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να κάνει μια σοβαρή αντιπολίτευση αλλά αντίθετα, κραυγάζει και δεν ασχολείται με όσα θα μπορούσαν να βελτιώσουν την κυβερνητική απόδοση. Η κουβέντα πήγε και στις δημοσκοπήσεις με την κ. Μπακογιάννη να αναφέρει ότι οι πολίτες εξακολουθούν να εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση παρά το γεγονός ότι η χώρα περνάει συνεχείς κρίσεις.

Τέλος η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν είναι στις προθέσεις της να φύγει από τα Χανιά έως υποψήφια.

Δείτε επίσης: Οικονόμου για «Επίδομα Πάσχα»: «Όταν είμαστε έτοιμοι θα προβούμε σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις»