Μπογδάνος για Τσίπρα: «Όταν δεν σου βγαίνουν τα νούμερα, κάνεις αντιπολίτευση του συναισθήματος»

Δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη για τη στάση του στη συμφωνία των Πρεσπών ο βουλευτής Αθήνας της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπως ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αυτό δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στον Flash 99.4 και στην εκπομπή «απλά επικίνδυνοι», λέγοντας ότι πρόκειται για περίπτωση Γκιωνάκη, σ.σ. από την γνωστή ταινία τα κίτρινα γάντια.

«Παιδιά την έχουμε πατήσει πολύ άσχημα σε αυτήν την υπόθεση»

«Ναι αυτό το οποιο είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν πολύ σαφές, ήταν πολύ ευθύ, ήταν πολύ ντιρέκτ, ήταν πολύ ντεκλαρέ αν θέλετε. Ναι είχαμε ελπίδες ότι ενδεχομένως να γίνει ένα θαύμα. Ο πνιγόμενος την ώρα που πνίγεται απο τα μαλλιά του πιάνεται. Και ναι, εγκλωβιστήκαμε  σε αυτήν την κάκιστη κατ’ εμέ συμφωνία», ανέφερε.

«Θα παραδεχθώ ότι δεν το πιστεύουν όλοι στη ΝΔ, υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι βρίσκουν στοιχεία χρησιμότητας στη συμφωνία των Πρεσπών», συνέχισε.

«Εγώ με πολύ μεγάλο Σεβασμό θα παραμείνω να μην συμφωνώ μαζί τους και ναι έρχεται μια συμβολική και ουσιώδης ως προς το περιεχόμενο της ψηφοφορία, αλλά κυρίως με υψηλό συμβολισμό στο  ελληνικό κοινοβούλιο που θα μας φέρει σε δύσκολη θέση».

Ειδικότερα για τη συγγνώμη που κάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας, είπε: «Σίγουρα δεν πρόκειται να ζητήσω συγγνώμη, επειδή ο Αλέξης ο Τσίπρας δεν ξέρει τι άλλο να κάνει και κάνει μια αντιπολίτευση του συναισθήματος, όταν δεν βγαίνουν τα νούμερα».

«Αλητεία της Αυγής»

Αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «αυγή» πως ο κ. Μπογδάνος συμφωνεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει «κωλοτούμπα» στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, ο ίδιος μίλησε για αλητεία. Καθώς όπως είπε πρόκειται για μια ψηφοφορία στην οποία ο ίδιος πήρε μέρος, ψηφίζοντας όχι και την οποία στη συνέχεια έκανε retweet προκειμένου να ψηφίσουν περισσότεροι και αυτό διαστρεβλώθηκε από τους δημοσιογράφους της εφημερίδας.

«Πάνε τώρα οι αλήτες, γιατί πρόκειται περι αλητείας και περισσότερο από αλητεία, πρόκειται και για κατακρεούργηση του δημοσίου λόγου», σχολίασε.

Ο κ. Μπογδάνος μίλησε για πόλεμο. «Προοδευτικά έχω όλο και λιγότερη όρεξη για καυγάδες και τσακωμούς, και όλο και μεγαλύτερη όρεξη για πόλεμο. Ο πόλεμος όμως δεν είναι καυγάδες, τσακωμοί και ξεκατίνιασμα. Πρέπει τα πυρομαχικά σου να τα φυλάς. Πρέπει να ξέρεις την τακτική σου. Πρέπει να ξέρεις πότε βαράς και πότε κρύβεσαι», ανέφερε.

«Είναι συκοφαντία και διαίρει και βασίλευε. Είναι το … Κυριάκο κοίτα ο κακός Μπογδάνος. Διότι τους τσούζει ο Μπογδάνος και θέλουν να τον ροκανίσουν μέσα απο τη ΝΔ που έχει και αυτούς, κάτι κεντρώους που γλυκοκοιτάζουνε την νεομαρξιστική θολούρα του ΣΥΡΙΖΑ».

Ξανασκοτώνουν δολοφονημένους ανθρώπους

«Αυτοί οι τύποι θέλουνε μεταξύ άλλων να πάρουν με το μέρος τους, δημιουργώντας και έναν ήρωα εκεί που δεν υπάρχει, είπε αναφερόμενος στη βεβήλωση του μνημείου των θυμάτων της Marfin, από συμμετέχοντες σε πορεία για τον Ζακ Κωστόπουλο.

«Ακόμα και στον πόλεμο υπάρχουν άγραφοι κανόνες. Αυτοί δεν είναι πολεμιστές, είναι κατσαπλιάδες. Δεν βεβηλώνεις το μνημείο νεκρών, της πλευράς και της παράταξης που θεωρείς ότι έχεις απέναντι σου, ηθικά ιδεολογικά, ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Πρόκειται για ζώα».

«Χρησιμοποιούν ως προφάσεις, για να προωθήσουν την αρρωστημένη τους ατζέντα, που βεβηλώνει μνημεία νεκρών συμπολιτών μας».

«Λές και όλοι οι ομοφυλόφιλοι είναι ανάρχια, είναι μπάχαλοι, είναι ακροαριστεροί, είναι νεοκομουνιστές. Λες και όλοι είναι συντονισμένοι και προσανατολισμένοι στην αλητεία που εκφράζει ο συγκεκριμένος χώρος. Ε λοιπόν τους έχω μια έκπληξη. Δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν συντηρητικοί, νοικοκυριό, σοβαροί, αξιοπρεπείς, απόλυτα καθημερινοί άνθρωποι, είναι η συντριπτική πλειοψηφία των ομοφυλόφιλων και δεν ανήκει ούτε στην αριστερά ούτε στα αδελφάκια της τα ανάρχια», σημειώνοντας πως «αν τους ένοιαζαν τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων δεν θα ήταν Ισλαμολάγνοι, δεν θα ήταν οι μεγαλύτεροι σπόνσορες των Ισλαμιστών που τους πετάνε απο την ταράτσα».

Ακούστε όσα είπε ο κ. Μπογδάνος στον Flash 99.4