Ξεκάθαρο «όχι» του Βρετανού Πρωθυπουργού σε νέο lockdown
Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον είπε πως θέλει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, όλοι οι ενήλικοι να έχουν κάνει την αναμνηστική δόση για τον κορονοϊό, λόγω της νέας παραλλαγής Όμικρον.
«Ο στόχος που έχουμε θέσει στον εαυτό μας είναι να προσφέρουμε την αναμνηστική δόση σε όσους την δικαιούνται μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Όπως και με τις πρώτες δόσεις, θα το κάνουμε ανά ηλικιακές ομάδες» του πληθυσμού, εξήγησε ο Βρετανός Πρωθυπουργός.
Ο κ. Τζόνσον έκανε γνωστό ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γίνει lockdown λόγω της νέας μετάλλαξης, την ώρα που στη χώρα έχουν βρεθεί 13 κρούσματα της «Όμικρον». «Πιστεύω ότι άλλο ένα λοκντάουν, όπως εκείνα που είχαμε προηγουμένως, είναι εξαιρετικά απίθανο. Αλλά όλα είναι υπό συνεχή αναθεώρηση», είπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
- Η εντυπωσιακή νίκη του Κομεσάνα επί του Ζβέρεφ
- Γερμανία: Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα εντείνει την αντίσταση κατά της ανόδου της ακροδεξιάς
- Τροχαίο δυστύχημα με μία νεκρή στον επαρχιακό δρόμο Νεμέας – Αηδονίων
- Λόνι Γουόκερ: Θα εκπροσωπώ πάντα το Κάουνας
- Μητσοτάκης: Απαραίτητη η αστυνόμευση στις συγκοινωνίες για ασφαλή Μέσα Μαζικής Μεταφοράς