Χ. Γιαννούλης: “Η ΝΔ επενδύει για άλλη μία φορά στο διχασμό” (vid)

Ξεκάθαρη ήταν η κριτική προς την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στις υποθέσεις των τελευταίων ημερών από τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστο Γιαννούλη, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε ενημερωτική εκπομπή του OPEN.

Ο κ. Γιαννούλης τόνισε για την υπόθεση Κουφοντίνα: “O ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρόεδρος του δεν υποστηρίζουν τον Κουφοντίνα. Δεν υποστηρίζουν τη δράση της 17 Νοέμβρη.  Υποστηρίζουν ότι τη Ελλάδα είναι ένα κράτος δικαίου όπου πρέπει να έχει τα ίδια δικαιώματα ως καταδικασθείς ο Κουφοντίνας, ο Γιωτόπουλος, ο Κορκονέας, ο Παλαιοκώστας με κάθε άλλο κρατούμενο. Γιατί αυτή η χώρα απολαμβάνει το κράτος δικαίου”.

Όσον αφορά την υπόθεση Λιγνάδη, τα λόγια του ήταν τα εξής: “Γιατί τις αποφάσεις τις παίρνει η δικαιοσύνη και τις εκτελεί η πολιτεία. Η Νέα Δημοκρατία όμως επενδύει με χυδαίο τρόπο στο διχασμό για να καλύψει τις λαθροχειρίες της κυρίας Μενδώνη στην υπόθεση Λιγνάδη, για να καλύψει την κυρία Κεραμέως που κόβει τα σχολικά γεύματα, για να καλύψει τα γαλάζια στελέχη που εμβολιάζονται παρακάμπτοντας όλα τα πρωτόκολλα. 

Αυθαίρετη η εμπλοκή και η παρουσία της κυρίας Νικολάου η οποία ελέγχεται για μία σειρά παράτυπων και ύποπτων απευθείας αναθέσεων. Δεν μπορεί η κυρία Νικολάου να υποκαθιστά την ελληνική πολιτεία”.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης: Χ. Γιαννούλης: Να δοθεί έκτακτο επίδομα σε όσους δεν έχουν κανένα εισόδημα