Χαμός μεταξύ Γεωργιάδη – Πολάκη: «Άτυπος αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος ο Παύλος Πολάκης» (vid)

Σκληρή κόντρα μεταξύ των δύο πολιτικών για άλλη μια φορά

Άλλη μια κόντρα σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Παύλου Πολάκη με θέμα την πανδημία, τον εμβολιασμό και όχι μόνο ο άλλοτε Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

propoli

Αρχικά ο κ. Γεωργιάδης είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας «αφήνει τον Παύλο Πολάκη να μιλάει για νεκρούς από τον κορονοϊό» και συμπλήρωσε πως «αν δείτε την εξέλιξη του δείκτη νεκροί ανά εκατομμύριο θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει σημείο τομής. Ποιο είναι; Η έναρξη των εμβολιασμών. Οι χώρες που μας ξεπέρασαν είχαν καλύτερη κάλυψη εμβολιασμού. Χάσαμε θέσεις από χώρες που μας ξεπέρασαν στον εμβολιασμό».

«Άτυπος αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος ο Παύλος Πολάκης»

«Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι ο άτυπος αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος στην Ελλάδα είναι ο Πολάκης. Άφησε την μητέρα του ανεμβολίαστη από την τρίτη δόση. Μιλάει για την ιβερμεκτίνη, τα μονοκλωνικά, τα αντιιικά αλλά όχι για τα εμβόλια» σημείωσε ο Υπουργός και στη συνέχεια απευθύνθηκε στην Αξιωματική Αντιπολίτευση λέγοντας πως «όταν όλοι ξέρουμε ότι ο σκληρός δείκτης θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού συνδέεται με τον εμβολιασμό πώς αφήνετε στην Βουλή τον αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κινήματος να μιλήσει γι αυτό τον δείκτη;».

Ο Αλέξης Χαρίτσης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απάντησε στον κ. Γεωργιάδη υπογραμμίζοντας:

«Έχετε συνειδητοποιήσει ότι κυβερνάται; Είναι δυνατόν για την αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματός να φταίει οποιοδήποτε άλλος εκτός από εσάς; Δύο χρόνια τώρα δεν ενισχύσατε το ΕΣΥ. Είστε υπόλογοι στον ελληνικό λαό».

Ο Υπουργός Ανάπτυξης παίρνοντας τον λόγο απάντησε πως «δεν υπάρχει καμία αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματός. Είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά προγράμματα στην Ευρώπη. Υπάρχει δυστυχώς ένας σκληρός πυρήνας στην χώρα μας που δεν θέλει να εμβολιαστεί. Η κυβέρνηση έχει ευθύνη για τους νεκρούς στο Άγιο Όρος; Σίγουρα γνωρίζετε τις αναρτήσεις του Πολάκη για τον εμβολιασμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας έχει τεράστια ευθύνη που τον αφήνουν να διαχέει τέτοια μηνύματα. Έχετε πάρει πολλούς ανθρώπους στο λαιμό σας με αυτήν την αδράνεια».

Στη συνέχεια ο Παύλος Πολάκης είπε:

«Την ιατρική την ασκώ 30 χρόνια και την ξέρω όσο λίγοι σε αυτή τη χώρα, ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι από όσα είπα από πέρυσι για εμβόλια και πανδημία και αποτελεσματικότητα φαρμάκων δεν ισχύει. Εγώ τελείωσα Ιατρική και όχι Ιστορικό Αρχαιολογικό».

Δείτε επίσης: Συνάντηση Ν. Δένδια με την Κοσοβάρα ΥΠΕΞ

Loading