Χαρδαλιάς: «Για όλα όσα θα δεσμευτώ θα είμαι ξεκάθαρος μέσα από ένα συγκεκριμένο “οδικό χάρτη”»

Για τα προβλήματα των πολιτών που πρέπει να επιλυθούν μίλησε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΡΤ υπογράμμισε την απόφασή του να δώσει έμφαση στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών.

propoli

«Υπάρχουν», τόνισε, «πολλά προβλήματα που δεν έχουν χρώμα και δεν επιζητούν κομματικές καλύψεις». Και πρόσθεσε: «Το πρώτο που πρέπει να λυθεί είναι το ζήτημα των σκουπιδιών το οποίο ταλανίζει το λεκανοπέδιο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Για όλα όσα θα δεσμευτώ που αφορούν στις γειτονιές του λεκανοπεδίου, θα είμαι ξεκάθαρος μέσα από ένα συγκεκριμένο “οδικό χάρτη” που θα λέει, τι θα κάνω, πότε θα το κάνω, πώς θα το χρηματοδοτήσω, και το βασικότερο, είναι πότε θα ολοκληρωθεί. Μέσα στην πρώτη τριετία, το ζήτημα αυτό θα έχει λυθεί οριστικά».

Αναφερόμενος στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του «Αττική Μπροστά», υπογράμμισε: «Υπάρχει ένα κάλεσμα, μια πανστρατιά ανθρώπων που ο καθένας έχει το δικό του πεδίο γνώσεων, το μεράκι και τη διάθεση να προσφέρει. Έχω μάθει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που μπορεί να έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά οι αγωνίες μας, οι ανησυχίες μας και ο τρόπος που μπορούμε να λύσουμε προβλήματα, παραμένει σταθερός».

Δείτε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «καλάθι του πρωθυπουργού» στη ΔΕΘ

Loading