Χατζηδάκης: Το ακούσαμε και αυτό, με τις ειδοποιήσεις των εμβολίων μπορεί κάποιος να αλλάξει τα ψηφοδέλτια στις κάλπες

Ο κ. Φίλης δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πάρει μέτρα διότι αυτή η κυβέρνηση «είναι αδίστακτη και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Παντού θα υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι και παντού θα υπάρχει μια δικιά μας δυνατότητα ελέγχου των αποτελεσμάτων»

Με ανάρτηση στο TikTok επανέρχεται ο Κωστής Χατζηδάκης αναφορικά με την αντιπαράθεση που είχε με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη σε έκτακτη εκπομπή του Mega για τις προσεχείς εκλογές της Κυριακής

propoli

Ο κ. Φίλης κατά την παρουσία του στον τηλεοπτικό σταθμό αναφέρθηκε στην ψηφιακή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της οποίας θα καταγράφονται και θα επαληθεύονται τα αποτελέσματα στις εκλογές. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Mega και απαντώντας σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του συγκεκριμένου συστήματος θα αμφισβητήσει τα αποτελέσματα, απάντησε ότι «έγιναν περίεργα πράγματα με το Predator. Παίρνουμε τα μέτρα μας. Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι αδίστακτη και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

Ο κ. Φίλης υποστήριξε ακόμη ότι «δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία έχει αποδείξει ότι με το Predator έχει κάνει μια ιστορία, μία συνωμοσία σε βάρος των δικαιωμάτων των πολιτών και έχει χρησιμοποιήσει ακόμη και την ειδοποίηση του εμβολίου».

@kostis_hatzidakis Μπορεί με τις ειδοποιήσεις των εμβολίων να αλλάξει κάποιος τα ψηφοδέλτια στις κάλπες; Ναι, το ακούσαμε και αυτό χθες! Από τον κ. Φίλη. Και τον υποστήριξε μάλιστα ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης στο πάνελ. Βλέπουν ότι χάνουν και γίνονται ολοένα και πιο τοξικοί. Και με τις «ψεκασμένες» θεωρίες οδηγούνται στην αυτογελοιοποίηση! #ekloges2023 #neadimokratia #tiktokgreece #fypgreece #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Kostis Hatzidakis

«Μπορεί με τις ειδοποιήσεις των εμβολίων να αλλάξει κάποιος τα ψηφοδέλτια στις κάλπες; Ναι, το ακούσαμε και αυτό χθες! Από τον κ. Φίλη. Και τον υποστήριξε μάλιστα ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης στο πάνελ. Βλέπουν ότι χάνουν και γίνονται ολοένα και πιο τοξικοί. Και με τις ”ψεκασμένες” θεωρίες οδηγούνται στην αυτογελοιοποίηση», σχολίασε ο Κωστής Χατζηδάκης στο TikTok, ο οποίος ευρισκόμενος στο πάνελ αντέδρασε έντονα στις υπόνοιες για νοθεία που άφησε ο κ. Φίλης.

Δείτε επίσης: Χρυσοχοΐδης: «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καμία διαφορά» – ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης τι λέει τώρα;

Loading