(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Χρ. Σπίρτζης: «Ρωτήστε με ο, τι θέλετε με εξαίρεση τις οικογένειες και τους συγγενείς των πολιτικών μου αντιπάλων»

Χρήστος Σπίρτζης – ΣΥΡΙΖΑ – «Ρωτήστε με ο, τι θέλετε με εξαίρεση τις οικογένειες και τους συγγενείς των πολιτικών μου αντιπάλων»

«Ρωτήστε με ο, τι θέλετε με εξαίρεση τις οικογένειες και τους συγγενείς των πολιτικών μου αντιπάλων» απάντησε ο Χρήστος Σπίρτζης, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη για την ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα, βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Μαρέβας Μητσοτάκη, συζύγου του Πρωθυπουργού.

propoli

Σημειώνεται ότι την παρούσα ανάρτηση υποστήριξαν τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, όσο και ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Πολάκης.

«Ρωτήστε με ό,τι θέλετε, για όποιον θέλετε, με εξαίρεση τις οικογένειες και τους συγγενείς των πολιτικών μου αντιπάλων», είπε.

Η δημοσιογράφος ρώτησε : «Εννοείτε ότι κακώς μπαίνει το θέμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας της συζύγου του πρωθυπουργού;»

«Οποιοδήποτε θέμα αφορά οικογένεια ή συγγενή πολιτικού αντιπάλου ούτε το έκανα ούτε πρόκειται να το κάνω. Δεν θα απαντήσω στο παραμικρό. Δεν πρέπει, κατά την άποψή μου, άλλα ζητήματα που αφορούν την οικογένεια κάποιου πολιτικού να μπαίνουν στο παιχνίδι του πολιτικού διαλόγου και της πολιτικής αντιπαράθεσης. Οι πολιτικοί δεν είναι δημοσιογράφοι. Και νομίζω ότι στις πράξεις τους, στη συμπεριφορά τους μπορεί να είναι πάρα πολύ σκληροί απέναντι στην κυβέρνηση ή απέναντι σε συμπεριφορές πολιτικών ή κομμάτων, αλλά αυτό πρέπει να έχει κόκκινη γραμμή. Πρέπει να υπάρχει δηλαδή ένας πολιτικός κώδικας αξιών που να δείχνει και στην ελληνική κοινωνία και στους Έλληνες πολίτες ότι οι πολιτικοί έχουν αρχές, αξίες, έχουν και μια κόκκινη γραμμή που δεν την ξεπερνούν», ήταν η τελική απάντησή του πολιτικού του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ζήτημα.

Δείτε Επίσης: Ν. Ανδρουλάκης: «Πρωταγωνιστής της τοξικότητας είναι ο πρωθυπουργός»

Loading