Χρήστος Μπουγιουκλής: Θα είμαι υποψήφιος με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»

Ο Χρήστος Μπουγιουκλής ανακοινώνει την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου».

Διαβάστε την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:

«Ονομάζομαι Χρήστος Μπουγιουκλής, γεννήθηκα και έζησα στο δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου. Είμαι παντρεμένος με τη Σοφία Κατζούρη με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά και τρία εγγόνια.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε το 1982 και ο κόσμος του δήμου με τίμησε με την ψήφο του σε τρεις εκλογικές περιόδους. Έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών, και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού. Υπήρξα επίσης πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου και των παιδικών σταθμών του δήμου.

Λάτρης του αθλητισμού, στο παρελθόν υπήρξα ποδοσφαιριστής στον Αγροτικό Αστέρα και μετέπειτα ήμουν προπονητής σε διάφορες ομάδες.

Το δήμο μας τον αγαπώ, γνωρίζω όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι και είμαι πεπεισμένος ότι η πολυετής μου ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση μου παρέχει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να συμβάλλω στην προσπάθεια της Μαρίας Μανούκα για την ανάπτυξη του δήμου Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.

Η τιμιότητα και η εργατικότητα που έχει επιδείξει η επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου», Μαρία Μανούκα, αποτελούν τα εχέγγυα ότι θα υπηρετήσει με μαχητικότητα για τους κατοίκους του δήμου μας.

Ζητώ από όλους σας να με στηρίξετε και να στηρίξετε στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές το συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου».

Δείτε επίσης: Αντίνου Χρήστος: Θα είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»