(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Χρήστος Σπίρτζης προς Θεοδωρικάκο: «Ισχύουν οι αποκαλύψεις ότι γνωρίζατε από τον Αύγουστο;»

Σειρά ερωτημάτων θέτει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο σχετικά με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

«Περιμένουμε από το πρωί τον -κατά τα λοιπά λαλίστατο- υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Θεοδωρικάκο να διαψεύσει τις αποκαλύψεις της εφημερίδας ‘ΤΑ ΝΕΑ’ και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, ότι γνώριζαν από τον Αύγουστο τα όσα ανατριχιαστικά αποκαλύφθηκαν για την Κιβωτό του Κόσμου. Μάλλον, όμως, περιμένουμε μάταια…».

Αυτό αναφέρει σε δήλωση του ο Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος θέτει σειρά ερωτημάτων. Ειδικότερα, ρωτά: «Ισχύουν οι αποκαλύψεις ότι γνωρίζατε από τον Αύγουστο; Γιατί αφήσατε τόσο χρόνο να συμβαίνουν ανατριχιαστικά γεγονότα σε παιδάκια; Ισχύει ότι διαρρεύσατε κατάθεση που όφειλε να είναι απόρρητη λόγω της εισαγγελικής παραγγελίας; Γιατί επιλέξατε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή να αναδείξατε το γεγονός μετά από 4 μήνες;».

«Ελπίζουμε να πάρουμε κάποια απάντηση. Διαφορετικά επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η προπαγανδιστική τακτική σας ακόμη και σε γεγονότα που έχουν συγκλονίσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία», αναφέρει και προσθέτει καταληκτικά: «Περιμένουμε τις δημόσιες απαντήσεις σας και θα επανέλθουμε».

Δείτε επίσηςΝέες κατηγορίες προϊόντων για διαβητικούς στο «Καλάθι του Νοικοκυριού»