Δ. Μάντζος: «Η υποτιθέμενη άγνοια του κ. Μητσοτάκη δεν είναι ελαφρυντικό»

Επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο Δημήτρης Μάντζος.

«Η άγνοια ενός Πρωθυπουργού, πιστοποιεί την αναξιοπιστία του» τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος.

Ο κ. Μάντζος, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τους εκπροσώπους του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και της Hellenic Train, ανέφερε πως «ζούμε, τελικά, στη χώρα όπου όλα γίνονται ”με εντολή Μητσοτάκη”, εκτός εάν είναι λάθος, οπότε ο ίδιος δήθεν δεν γνωρίζει τίποτα».

«Η υποτιθέμενη άγνοια του κ. Μητσοτάκη δεν είναι ελαφρυντικό, αλλά επιβαρυντική περίσταση. Πιστοποιεί την αναξιοπιστία του. Είναι το τελευταίο καταφύγιο όσων επιλέγουν να αποκρύψουν την ευθύνη τους, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη του λαού και περιφρονώντας το καθολικό αίτημα για αλήθεια και δικαιοσύνη» υπογραμμίζει ο κ. Μάντζος.

«Όπως αποδεικνύει η εκδήλωση, που οργάνωσαν τον Μάρτιο του 2019, η Νέα Δημοκρατία ήξερε τα πάντα για τα εκκρεμή έργα ασφάλειας και τα προβλήματα στους σιδηροδρόμους, μήνες πριν αναλάβει την εξουσία. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει ένα φύλλο συκής, μα αδυνατεί να κρύψει τη γύμνια του βασιλιά. Και γνώριζε και μπορούσε να τα αλλάξει. Αλλά αδιαφόρησε και προτίμησε να ευνοήσει φίλους, παρά να παρέχει ασφάλεια στις μεταφορές για τους πολίτες» καταλήγει στην δήλωσή του ο Δημήτρης Μάντζος.

Δείτε επίσης: Σβίγκου για την τραγωδία στα Τέμπη: Δεν μπορεί να υπάρξει συγκάλυψη και αποσιώπηση ευθυνών

Loading