Δ. Μαρκόπουλος: «Τέσσερις διοικητές της ΕΥΠ έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει σύνδεση predator με την ΕΥΠ» (audio)

«Δυο παραδοχές, έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν ξεκινήσει όλη αυτή η διαδικασία «σιγά μην έρθει ο Δημητριάδης να καταθέσει», ο Δημητριάδης ήρθε. Και μετά έλεγαν «καλά και να έρθει πάλι θα επικαλείται διαρκώς το απόρρητο», δεν το επικαλέστηκε ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο βουλευτής Β’ Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 Fm και ανέφερε ότι «ο κόσμος προφανώς έχει ζήτημα, προφανώς έχει θέμα με την ακρίβεια όμως δεν βλέπω να το χρεώνει στην κυβέρνηση».

Για την τελευταία έρευνα του ΙΕΛΚΑ ο κ. Μαρκόπουλος είπε πως «δεν παραγνωρίζω το πρόβλημα, προφανώς και τέτοιου είδους καταστάσεις ζούμε όμως ήμουν την Πολωνία πριν από λίγες μέρες, στην Πολωνία δεν υπάρχει δημόσιο κτήριο που να μην έχει επιβληθεί όριο σε ότι αφορά τη θέρμανση. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τις αυξήσεις των προϊόντων, το ίδιο ήταν και στις ΗΠΑ που ήμουνα πριν από 20 ημέρες. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο».

Ερωτηθείς για το θέμα των παρακολουθήσεων και την εξέταση του κ. Δημητριάδη, ο βουλευτής της ΝΔ είπε τα εξής:

«Δυο παραδοχές, έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν ξεκινήσει όλη αυτή η διαδικασία «σιγά μην έρθει ο Δημητριάδης να καταθέσει», ο Δημητριάδης ήρθε. Και μετά έλεγαν «καλά και να έρθει πάλι θα επικαλείται διαρκώς το απόρρητο», δεν το επικαλέστηκε. Πέραν μιας φοράς για τις νόμιμες επισυνδέσεις και βάση του νόμου το οποίο το επικαλέστηκε δεν είχε επίκληση, απάντησε. Ενώ μας λέγανε «φέρτε το Δημητριάδη στην επιτροπή και γιατί τον κρύβεται. Θέλουμε να τον ρωτήσουμε, διαφάνεια παντού, φέρτε τον» έρχεται ο Δημητριάδης και η όλη εξέτασή του από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ διήρκησε 30 λεπτά». 

Για το αν επικαλέστηκε ο ίδιος το απόρρητο όταν ρωτήθηκε για την επισύνδεση του κ. Χατζηδάκη ο κ. Μαρκόπουλος υπογράμμισε ότι «δεν ρωτήθηκε ευθέως για τον κ. Χατζηδάκη, εμβόλιμα ο κ. Τζανακόπουλος πέταξε για τον κ. Χατζηδάκη, δεν ήταν η ερώτηση για τον κ. Χατζηδάκη ήταν γενικά για τις νόμιμες επισυνδέσεις και ο κ. Δημητριάδης δεν έκανε αναφορά στον κ.Χατζηδάκη ποτέ. Είναι fake news αυτό». 

Σχετικά με το αν ο κ. Δημητριάδης έχει διαψεύσει τη σύνδεση του predator με την ΕΥΠ είπε πως «τέσσερις διοικητές της ΕΥΠ έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει σύνδεση predator με την ΕΥΠ. Αυτό ήταν και το κεντρικό μας πόρισμα ως ΝΔ όχι γιατί το βγάλαμε από το κεφάλι μας, κατατέθηκε αυτό στην εξεταστική».

Δείτε επίσης: Άδ. Γεωργιάδης από Βοστώνη: Έπεσα σε ομογενείς που τα ήξεραν όλα για το «Καλάθι του νοικοκυριού»

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com