Δ. Τζανακόπουλος για προανακριτική: “Υπόθεση-φάρσα” με στόχο την εξόφληση “γραμματίων” στους καναλάρχες

Σε ειρωνικούς τόνους εναντίον της κυβέρνησης κινήθηκε η ομιλία στη Βουλή του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου, αναφορικά με την πρόταση της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά του Νίκου Παππά.

Ο κ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για «υπόθεση-φάρσα» που έχει ως στόχο την απόδραση από τη δεινή πραγματικότητα αλλά και την εξόφληση «γραμματίων» στους καναλάρχες. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση είναι απούσα στη διαχείριση της πανδημίας, «που σαρώνει και θερίζει».

“Η πρόταση της ΝΔ είναι πολιτικά εκδικητική και νομικά αστεία”

Μιλώντας για «ανεξόφλητο γραμμάτιο» της ΝΔ και του Κυρ. Μητσοτάκη στους «καναλάρχες φίλους τους», ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε πως δεν θα συγχωρήσουν ποτέ ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε τον εξορθολογισμό και τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου. Όσο για την πρόταση αυτή καθεαυτή, σημείωσε ότι είναι «πολιτικά εκδικητική, νομικά αστεία και πραγματολογικά αντιφατική». Ταυτόχρονα, χαρακτήρισε αντιφατικές, σε βαθμό γελοιότητας, τις καταγγελίες Καλογρίτσα και τόνισε ότι η υπόθεση έχει κριθεί στα δικαστήρια.

Τέλος, ο κ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για προαποφασισμένη ενέργεια: «Η γραμμή εκδίκησης που ακολουθείτε δεν θα σας βγει σε καλό. Όταν μιλάτε για αλισβερίσια και σχέσεις με επιχειρηματίες, να ξέρετε ότι βοά η κοινωνία για το ποιοι μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου, για τα εκατομμύρια που έρχονται και φεύγουν. Αλλά όλα αυτά θα έχετε χρόνο να τα σκεφτείτε καλά, για να απολογηθείτε όταν έρθει εκείνη η ώρα».

Δείτε επίσης: Ν. Παππάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρει απόλυτη ευθύνη για το σημερινό μπάχαλο σε μετακινήσεις και μεταφορές

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ