(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Δεν παίρνει θέση στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας – Δε ρισκάρει την ενότητα του κόμματος ο πρώην πρωθυπουργός

Πολλά είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τα οποία τον τελευταίο καιρό ζητούν από τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση για τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα εντός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρώην πρωθυπουργός βέβαια δεν έχει κάνει καμία παρέμβαση στα εσωτερικά της Κουμουνδούρου κι αυτό διότι η θέση του όπως λένε οι συνεργάτες του είναι αρκετά ευαίσθητη, αφού το ενδεχόμενο παρερμηνείας της δήλωσής του.

propoli

Ο Αλέξης Τσίπρας σε καμία περίπτωση δε θέλει να διακινδυνεύσει την ενότητα του κόμματος με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να παρακολουθεί με ιδιαίτερη αγωνία τις εξελίξεις στο κόμμα.

Από τη στιγμή που ο ίδιος εξακολουθεί να είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έχει αποφασίσει να κάνει παρεμβάσεις όταν κρίνει ότι χρειάζεται, και μόλις ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα, τότε θα μπορεί να τοποθετείται με μεγαλύτερη ευκολία δημόσια.

Παράλληλα ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει σταματήσει τις διεθνείς επαφές του στο εξωτερικό, και γι’ αυτό τοποθετήθηκε στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης τόσο για τις υποκλοπές όσο και για την ακροδεξιά.

Ο ίδιος έχει επιλέξει να βρεθεί και σε κάποιο από τα διεθνή fora που έχει προσκληθεί.

Αλλάζει γραφείο ο Αλέξης Τσίπρας

Μέσα στο Νοέμβριο μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί και στο νέο του γραφείο στη λεωφόρο Αμαλίας και θα έχει στο πλευρό του συνεργάτες του από την Κουμουνδούρου.

Επίσης ο κ. Τσίπρας αναμένεται να γράψει και ένα βιβλίο για τα όσα έγιναν την περίοδο 2015 – 2019.

Δείτε επίσης: Πέτρος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προχωρήσει – Αν κάποιος δεν μπορεί, δεν ακολουθεί

Loading