(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Δεν παραιτείται η Έλενα Ακρίτα για να μπει στη βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης – «Σαφώς και όχι» ήταν η απάντησή της

«Όπως ο Όθωνας έτσι και εγώ, είμαστε επιλογές προσωπικές του Αλέξη Τσιπρα. Όταν πέρυσι τον Μάιο μου ζήτησε ο πρόεδρος να έρθω εδώ, ήταν πολύ συγκεκριμένη η συμφωνία που κάναμε» ανέφερε η κ. Ακρίτα.

Ξεκάθαρη απάντηση ότι δε θα παραιτηθεί για να μπει στη βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος έδωσε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Έλενα Ακρίτα.

propoli

«Θα τον διευκολύνατε;», ήταν η ερώτηση των δημοσιογράφων του Action 24 στην Έλενα Ακρίτα, με την βουλευτή να απαντά:

«Όπως ο Όθωνας έτσι και εγώ, είμαστε επιλογές προσωπικές του Αλέξη Τσιπρα. Όταν πέρυσι τον Μάιο μου ζήτησε ο πρόεδρος να έρθω εδώ, ήταν πολύ συγκεκριμένη η συμφωνία που κάναμε. Εμένα ο τομέας που με ενδιαφέρει είναι ο τομέας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γυναίκες, ΑμεΑ, σχολικός εκφοβισμός, ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Η πρόθεση ήταν ο τομέας αυτός να αναβαθμιστεί σε υπουργείο το οποίο και θα αναλάβω. Κατηγορηματικά λοιπόν σας λέω ότι για αυτόν τον λόγο μπήκα, και καταλαβαίνω απόλυτα και τον Όθωνα και τη στάση του. Και βεβαίως θα εξαντλήσω τη θητεία μου, γιατί ούτε ο μισθός με ενδιαφέρει εμένα, για λόγους που νομίζω είναι γνωστοί, ούτε τίποτε άλλο. Θέλω όμως να δουλέψω εκεί όπου νομίζω τα πράγματα δυστυχώς είναι κανιβαλικά μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ. Άρα σαφώς και όχι».

Δείτε επίσης: Ακρίτα για στήριξη στον Κασσελάκη: «Μεσολάβησαν δύο μήνες που είδα και άκουσα πολλά»

Loading