Διαβεβαιώσεις Μαρινάκη για την ΝΔ και τη διαδικασία προανακριτικής σχετικά με τα Τέμπη

Διαβεβαιώσεις Μαρινάκη για την ΝΔ και τη διαδικασία προανακριτικής σχετικά με τα Τέμπη

Η διατύπωση του πρωθυπουργού ότι η ΝΔ δεν θα σταθεί εμπόδιο σε πιθανή διαδικασία προανακριτικής για τα Τέμπη, εάν κατατεθεί τέτοιο αίτημα, ισχύει στο ακέραιο και δεν αφήνει περιθώρια πολλών ερμηνειών, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Μιλώντας σήμερα στον Real FM, ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι «ο βασικός στόχος της αντιπολίτευσης είναι η εργαλειοποίηση» και προσέθεσε ότι, «όταν κάνεις μια βαρύγδουπη πολιτική ομιλία, μπορείς ελεύθερα να χρησιμοποιείς πομπώδεις φράσεις».

Για το εάν υπήρξε μπάζωμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «είναι δύο διαφορετικές συζητήσεις».

Ο κ. Μαρινάκης επισήμανε ότι «είναι λάθος να απαντάμε πολιτικά για νομικά ζητήματα» και έκανε λόγο για «δικαστές των τηλεπαραθύρων».

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι «δυστυχώς έχει υποστεί μια βάναυση επίθεση αυτή η διαδικασία από δικαστές των τηλεπαραθύρων», προσθέτοντας ότι οι πολίτες θα πάρουν τις απαντήσεις από τη Δικαιοσύνη.

Αναφερόμενος στο υλικό που μετέφερε η αμαξοστοιχία, έκανε επισημάνσεις για την ανάγκη σωστής ενημέρωσης και εκτίμησης της κατάστασης μετά το ατύχημα.

Loading

Play