(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Διεθνή ΜΜΕ για ΚΙΝΑΛ: «Ο Γιώργος Παπανδρέου απέτυχε να ηγηθεί» αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (vids)

Πώς σχολίασαν διεθνή ΜΜΕ τη χθεσινή εκλογική μάχη

Ο χθεσινός θρίαμβος του Νίκου Ανδρουλάκη έναντι του πρώην Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου για τις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστος από τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

propoli

«Ο Γιώργος Παπανδρέου απέτυχε να ηγηθεί του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος»

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων δημοσίευσε άρθρο με τίτλο «Ο Γιώργος Παπανδρέου απέτυχε να ηγηθεί του Σοσιαλιστικού Κόμματος».

Μέσα στο άρθρο ανέφερε:

«Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος ηττήθηκε την Κυριακή στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ηγέτη του κεντροαριστερού Κινήματος Αλλαγής από τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη. Ο 42χρονος Νίκος Ανδρουλάκης, μέλος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, απέσπασε 68% των ψήφων έναντι 32% του Γιώργου Παπανδρέου, του αντιπάλου του στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών».

Mediapart

«Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος, Γιώργος Παπανδρέου, δεν κατάφερε να εκλεγεί πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος», σχολιάζει ο γαλλικός ερευνητικός ιστότοπος «Mediapart».

Euractiv: «Θρίασμβος του Ανδρουλάκη»

«O Νίκος Ανδρουλάκης θριάμβευσε στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ στο δεύτερο γύρο της Κυριακής, επικρατώντας του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδος, Γιώργου Παπανδρέου. Ωστόσο, ο ιδεολογικός προσανατολισμός του κόμματος παραμένει ασαφής» αναφέρθηκε στον ιστότοπο Euractiv.

Δείτε επίσης: Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Χριστοδουλάκης: Έως αύριο θα έχει λυθεί το θέμα της εκπροσώπησης στη Βουλή

Loading