Με απόφαση του Δημάρχου κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, η Δημοτική Σύμβουλος κα Αγγελική Σεμερτζίδου ορίζεται Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Εθελοντών.
Τους νέους αντιδημάρχους του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης όρισε με απόφασή του ο δήμαρχος, Λ. Κυρίζογλου για την περίοδο 1/11/2021 έως 31/11/2022.
Η κ. Αγγελική Σεμερτζίδου ορίζεται Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού. «Ύστερα από μια γόνιμη και δημιουργική διετία ως εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού κοντά στο φίλο και αντιδήμαρχο Παύλο Κεσόγλου, καλούμαι να υπηρετήσω ως Αντιδήμαρχος την νεοσύστατη Αντιδημαρχία νέας γενιάς και εθελοντών. Θα το πράξω με όλες μου τις δυνάμεις. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου για την εμπιστοσύνη του», δήλωσε η κ. Σεμερτζίδου.
Ειδικότερα, η κ. Σεμερτζίδου έχει την αρμοδιότητα για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη δράσεων και προγραμμάτων που απευθύνονται στη νεολαία. Μεριμνά για την οργάνωση και εφαρμογή προγραμμάτων που αφορούν στους νέους, σε συνεργασία με τους σχεδιασμούς και τα προγράμματα της αντίστοιχης Γενικής Γραμματείας.
Παράλληλα, η Αντιδήμαρχος μεριμνά για την ανάπτυξη του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης με τη δημιουργία τοπικών δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης, εθελοντικών οργανώσεων και ομάδων εθελοντών.
Δείτε επίσης: Τραγικό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: 6χρονο κοριτσάκι έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας
- Στα Νέα της Τρίτης: Η κληρονομιά σε ψηφιακή εποχή
- Γιατί η συμφωνία του αιώνα για την UBS αρχίζει να τρίζει
- Κακοκαιρία: Έκτακτο μήνυμα 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα στη Χίο, Σάμο και Ικαρία
- Λας Πάλμας: Ένα πολύτιμο βαθμό στο Βίγκο
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Οδηγίες και προειδοποιήσεις για τα ζώδια σήμερα [Τρίτη 01.04.2025]
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr