Ο πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα Sergii Shutenko ευχαριστεί μέσω tweet την ευρωβουλευτή της ΝΔ-ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη, για την υποστήριξη που παρέχει στη χώρα του, η οποία δοκιμάζεται εδώ και έξι μέρες από τη ρωσική εισβολή.
Η κ.Σπυράκη είχε ανεβάσει νωρίτερα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από το ευρωκοινοβούλιο, όπου ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι παρουσίασε διαδικτυακά την επιλογή της χώρας του να καταθέσει αίτημα για την ένταξη της στην ΕΕ. Η κ. Σπυράκη μάλιστα, τόνισε τις φράσεις του κ.Ζελένσκι «Πολεμάμε για την ελευθερία μας…για τα παιδιά μας..16 παιδιά έχασαν τη ζωή τους…»
Ο πρέσβης της Ουκρανίας αναδημοσίευσε το tweet της κ.Σπυράκη, γράφοντας τα εξής:
« Σ΄ευχαριστώ, αγαπητή φίλη!
Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους ευρωβουλευτές , που υποστηρίζουν την Ουκρανία σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς.
Μαζί, ως οικογένεια είμαστε πιο δυνατοί»
Δείτε επίσης: Ανταλλαγή αιχμαλώτων στο Σούμι της Ουκρανίας (vid)
- Ναυάγιο ανοιχτά του Παναμά: 21 μετανάστες στη θάλασσα, θύμα ένα 8χρονο κορίτσι
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley
- Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενος τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία εντός της εβδομάδας
- DOGE: Οι αμφιβολίες για τα 55 δισεκατομμύρια δολάρια σε περικοπές