Ανεβαίνει και απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ σύμφωνα με την νέα δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία MARC.
Επίσης σημαντική παραμένει και η διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η διαφορά είναι πλέον στο 13,8 μονάδες μπροστά.
Συγκεκριμένα η ΝΔ έχει ποσοστό 33% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην δεύτερη θέση με 19,2%. Σημαντική άνοδο που απειλεί και τον ΣΥΡΙΖΑ έχει το ΚΙΝΑΛ το οποίο είναι στην τρίτη θέση με 15,2%.
Στην τέταρτη θέση είναι το ΚΚΕ με 5,3% ενώ στην πέμπτη θέσει είναι η Ελληνική Λύση με 4,6%.
Εκτός βουλής αν γίνουν αύριο εκλογές μένει το ΜέΡΑ25 έχοντας ποσοστό 2,1%.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μένει ακόμα και τώρα ο πιο δημοφιλείς με 52,1%, ενώ στην δεύτερη θέση κάνει την ανατροπή ο Ανδρουλάκης με 45,4%.
Στην τρίτη θέση είναι ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας με 31,8%, ενώ στην τέταρτη θέση είναι ο Τσίπρας με 30,2%.
Μπορεί το κόμμα του να είναι πίσω από την Ελληνική Λύση, ωστόσο ο Βαρουφάκης είναι μπροστά στην δημοφιλία με 19,1% και ακολουθεί ο Βελόπουλος με 14,9%.
Δείτε επίσης: Νάσος Ηλιόπουλος: «Ήρθε η ώρα να παραιτηθεί και να φύγει»
- Ανησυχία στον Άρη με τις ιώσεις Κουάισον και Σίστο
- Τραμπ: Ο Μπάιντεν και ο Ζελένσκι φέρουν ευθύνες για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Άλιμος: Αγωνία για την εξαφάνιση της 30χρονης νοσηλεύτριας – Δραματική έκκληση από τους γονείς της
- Θα μετατραπεί ο εμπορικός πόλεμος με την Κίνα σε νέο Βιετνάμ για τις ΗΠΑ;
- Η απόφαση του Αλμέιδα ενόψει της επόμενης μέρας στην ΑΕΚ