Δούρου: «Δεν έκλεψε ο Παπαδημούλης, δεν είναι αρχηγοκεντρικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ξεκάθαρη θέση τόσο για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για την υπόθεση του Δημήτρη Παπαδημούλη, πήρε η τέως Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Status 107,7».

Η κ. Δούρου υπενθύμισε αρχικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προέρχεται από έντεκα συνιστώσες κι ότι πρόκειται για ένα κόμμα που «έχει στα γονίδιά του τον διάλογο, την αντιπαράθεση και τη σύνθεση και αυτό δεν είναι κατανοητό από πολλούς».

Παράλληλα, δε δίστασε να τοποθετηθεί και στη συζήτηση που ξεκίνησε περί αρχηγικού κόμματος, λέγοντας με νόημα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει παρά την παγκοσμίως, πανευρωπαϊκά και εθνικά ηγετική φυσιογνωμία του Αλέξη Τσίπρα να μην είναι ένα αρχηγοκεντρικό κόμμα». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας έχει μια πολύ καλή αδιαμεσολάβητη σχέση με τους πολίτες, όμως επέλεξε αυτό να μην το κεφαλαιοποιήσει.

Πλήρης κάλυψη σε Παπαδημούλη

Ταυτόχρονα, η κ. Δούρου επέλεξε να απλώσει «ομπρέλα προστασίας» στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, σημειώνοντας ότι «ο Παπαδημούλης δεν χρωστάει στην εφορία, δεν έκλεψε, δεν ξέπλυνε χρήματα σε offshore, δεν βρίσκεται το όνομά του σε τίποτα Panama Papers, δεν τα απέκρυψε τα εισοδήματα, τα βρίσκει το 2019, τα χάνει το 2020».

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Εμένα αυτό που με τρομάζει, είναι σε μία νόμιμη διαδικασία, να γίνεται μία προσπάθεια να συμψηφίζουμε».

Δείτε επίσης: Χαρίτσης: «Καλύτερος διαφημιστής του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μητσοτάκης»