Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και δεν παρέλειψε να κάνει τις δικές του προτάσεις
Σύμφωνα με πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πιο σημαντικοί από τα πρόστιμα, είναι οι περιορισμοί για όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο με την παράλληλη επέκταση της υποχρεωτικότητας και σε ηλικιακές ομάδες κάτω των 60 και σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων, όπως εκπαιδευτικοί, αστυνομικοί, εργαζόμενοι στην εστίαση.
Ο κ. Βενιζέλος παράλληλα υπερασπίστηκε την επιβολή αναλογικού προστίμου, δικαιολογώντας την άποψη αυτή υποστηρίζοντας ότι το διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ το μήνα πρέπει να αφορά εισοδήματα έως 1.000 ευρώ.
Δείτε επίσης: Ν.Ηλιόπουλος: «Ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή εμφανίστηκε ως αρνητής της πραγματικότητας και της επιστήμης»
- Η ψηφιακή καινοτομία στο επίκεντρο του 19ου Πολυσυνεδρίου Καινοτομίας και Ανάπτυξης
- Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Ποιες στρατηγικές θα καθορίσουν την άμυνά της;
- Ο ρόλος της τηλεϊατρικής στην πρόληψη της άνοιας: Σχεδόν 6 στους 10 νοσούντες παραμένουν αδιάγνωστοι
- Π. Χαλβατσιώτης: Η αλήθεια πίσω από τη χρήση φαρμάκων αδυνατίσματος
- Ψάχνοντας τον διάδοχο – Αναταράξεις στη Βραζιλία για την Εθνική ποδοσφαίρου