(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ειρ. Αγαπηδάκη: «Δεν θα με κάμψει ο αισχρός σεξισμός – Θα στέκομαι όρθια»

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ειρήνη Αγαπηδάκη θέλησε να στείλει μήνυμα σχετικά με τις αντιδράσεις που υπάρχουν σχετικά με την εγκύκλιο που αφορά το αντιγριπικό εμβόλιο.

Στην ανάρτησή της στο Facebook η Ειρήνη Αγαπηδάκη απαντά σε όσα κατά καιρούς της έχουν καταλογίσει τόσο ως Ειδική Γραμματέα Ασυνόδευτων Ανηλίκων, όσο και ως Γενική Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και αναπληρώτρια υπουργό Υγείας υπενθυμίζοντας ότι κατά καιρούς την έχουν αποκαλέσει από «υπάλληλο του Σόρος» έως «βαλτή από τη Novartis» παραθέτοντας τις μεταρρυθμίσεις που υλοποίησε.

propoli

Επίσης, η Ειρήνη Αγαπηδάκη «καρφώνει» και την αφωνία από γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ για τον «αισχρό σεξισμό» που υπέστη παρά το γεγονός ότι η ίδια ήταν από τις πρώτες που βρέθηκαν στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου όταν την σχολίασαν επειδή εμφανίστηκε κουρασμένη σε ένα βίντεο.

«Καθένας με τα όπλα του, λοιπόν: εκείνοι με τη λάσπη και εγώ με τη δουλειά μου», τονίζει και καταλήγει: «Μερικοί πάντως έχουμε αρχές και κάτι ακόμα, πολύ λαϊκό για να εξηγηθεί: μπέσα. Ναι, την έχουν και οι γυναίκες».

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση της Ειρήνης Αγαπηδάκη έχει ως εξής:

«Από το 2019 που ανέλαβα την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, έχω υποστεί αδιανόητα αίσχη: στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγραφαν ότι είμαι υπάλληλος του Σόρος.

Όταν υλοποιήθηκε το πρόγραμμα μετεγκατάστασης σε άλλα Κράτη μέλη, τα τρολς στο τουίτερ έγραφαν ότι κάνω trafficking ασυνόδευτων, ακολουθώντας τη γραμμή του Μακελειού που με είχε πρωτοσέλιδο επί εβδομάδες. Αυτή η θεωρία συνωμοσίας υιοθετήθηκε και αναπαράχθηκε από ακροδεξιούς και αριστερούς (μια σύμπτωση που συνεχίζεται μέχρι σήμερα σε κάθε επίθεση που δέχομαι).

Δείτε επίσης: Από το τάξε-τάξε έχασε το μέτρημα ο Αλεξανδρίδης!

Loading