Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πάνω από 200.000 οι ψηφοφόροι – Μισή ώρα παράταση στην ψηφοφορία (pics&vid)

Το τελικό αποτέλεσμα της εκλογικής «μάχης» μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινωθεί περίπου στις 9 το βράδυ.

Αξίζει να αναφερθεί πως λόγω της αυξημένης προσέλευσης σε αρκετά εκλογικά τμήματα δόθηκε μισή ώρα παράταση στην ψηφοφορία και έτσι οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:30.

propoli

Γύρω στις 8 το βράδυ θα υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος θα επικρατήσει.

Η προσέλευση του κόσμου στα εκλογικά κέντρα για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του ΚΙΝΑΛ ήταν αυξημένη και ξεπέρασε τη προσέλευση της δεύτερης Κυριακής του 2017.

Μέχρι τις 6 το απόγευμα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στις κάλπες είχαν προσέλθει περίπου 190.000 πολίτες, με την διαδικασία να εξελίσσεται κανονικά, με ελάχιστα και μεμονωμένα προβλήματα σε ορισμένες περιοχές.

Αυτήν την στιγμή, οι πολίτες που προσήλθαν για να ψηφίσουν έχουν ξεπεράσει τους 200.000.

Η ψηφοφορία στη ΔΕΘ και τη Θεσσαλονίκη

Η Politic βρέθηκε το πρωί στο Περίπτερο 6 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για να αποθανατίσει τον παλμό των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής, καταγράφοντας την προσέλευση των ψηφοφόρων και τις ελπίδες που έχουν εναποθέσει στους Ν. Ανδρουλάκη και Γ. Παπανδρέου για το μέλλον της παράταξης.

Στην κάμερα της Politic.gr, οι «πράσινοι» ψηφοφόροι, αποκάλυψαν τις προσδοκίες και τις ελπίδες που έχουν εναποθέσει στον υποψήφιο που ψήφισαν, για το μέλλον του ΚΙΝ.ΑΛ.

Από ανανέωση μέχρι άνοδο των ποσοστών και επιστροφή στις ιστορικές ρίζες, οι οπαδοί της παράταξης έφτασαν στις κάλπες σίγουροι και έτοιμοι για τα διακύβευματα της επόμενης ημέρας.

Δείτε επίσης: Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Συρρέουν οι ψηφοφόροι στη ΔΕΘ – Οι προσδοκίες τους για την επόμενη μέρα της παράταξης (pics&vid)

Loading