«Όλες οι δημοσκοπήσεις αντανακλούσαν αυτό που ένιωθα επίσης στις συγκεντρώσεις» λέει ο αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών Όλαφ Σολτς
Η μεγάλη μέρα των ομοσπονδιακών εκλογών έφτασε στη Γερμανία με την Άνγκελα Μέρκελ να παραδίδει τη σκυτάλη έπειτα από 16 συνεχόμενα χρόνια!
Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η διαφορά των Σοσιαλδημοκρατών με τους Χριστιανοδημοκράτες είναι στην…κόψη του ξυραφιού, αφού οι Σοσιαλδημοκράτες συγκεντρώνουν ένα ποσοστό της τάξης του 25% ενώ οι Χριστιανοδημοκράτες είναι δεύτεροι με 23%!
Ο αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών όμως Όλαφ Σολτς, δηλώνει σίγουρος πως το κόμμα του θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Γερμανών πολιτών.
«Είμαι πολύ βέβαιος ότι θα έχουμε επιτυχία στις εκλογές. Όλες οι δημοσκοπήσεις αντανακλούσαν αυτό που ένιωθα επίσης στις συγκεντρώσεις: ότι δηλαδή υπάρχει μεγάλο ρεύμα προς το SPD. Επομένως, έχω την πεποίθηση ότι οι πολίτες θα μου δώσουν την εντολή να σχηματίσω την επόμενη κυβέρνηση».
Δείτε επίσης: Τραυματίστηκε 83χρονος από επίθεση σκύλου
- Στα Νέα της Πέμπτης: Εξοπλιστικά προγράμματα και προκλήσεις για την Ελλάδα
- Κύπελλο Ισπανίας: Στον τελικό Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, με τους Καταλανούς να νικούν την Ατλέτικο
- Μπαρτσελόνα: Τεράστια νίκη στο Κύπελλο με 0-1 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης
- Μίλαν – Ίντερ 1-1: Ο μεγάλος τελικός θα κριθεί στη ρεβάνς
- Η Μπενφίκα επιστρέφει στην κορυφή της Primeira Liga με τον Παυλίδη πρωταγωνιστή
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr