Εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023. Ψηφοφορία από τον τεως πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα σε εκλογικό κέντρο της Αθήνας. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Εκλογές – ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε πριν από λίγο στις σημερινές (17.9.2023) εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του διαδόχου του στην ηγεσία του κόμματος.

Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ακολουθούν live οι δηλώσεις του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ψήφισε στην Πλάκα. 

Η δήλωση του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ήταν η εξής:

«Σήμερα μιλάει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Τα χιλιάδες μέλη. Το δικούς τους “παρών” και το δικό μου, δείχνει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα». 

Εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023. Ψηφοφορία από τον τεως πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα σε εκλογικό κέντρο της Αθήνας. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ / ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ / ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Περισσότερα σε λίγο… 

Δείτε επίσης: Κυρ. Βελόπουλος για συνέντευξη πρωθυπουργού στην 87η ΔΕΘ: «Προσπάθησε να κάνει το άσπρο, μαύρο»

Loading