Εκνευρισμένος ο Πλεύρης με τη Μαρία Απατζίδη για το πόθεν έσχες του – «Συμπεριφέρεστε ως τρολ του διαδικτύου»

Ο υπουργός Υγείας κλήθηκε να απαντήσει για την αύξηση των περιουσιακών του στοιχείων λέγοντας πως κληρονόμησε την περιουσία της μητέρας του

Οργισμένη απάντηση έδωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στη βουλευτή του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη σχετικά με τα όσα είπε η τελευταία για την αύξηση της περιουσιακής του κατάστασης.

Ο υπουργός ανέφερε ότι ο λόγος για τον οποίο αυξήθηκαν τα στοιχεία στο πόθεν έσχες του είναι επειδή κληρονόμησε την περιουσία της μητέρας του την οποία έχασε το 2020.

«Αν ήσασταν επιμελής θα βλέπατε ότι η δήλωση περιουσιακής κατάστασής μου αναγράφει την αιτία απόκτησης. Αναγράφει ότι προήλθε από κληρονομία», ανέφερε.

«Μακάρι να ζούσε σήμερα η μητέρα μου και να μην είχα κληρονομήσει τίποτα», πρόσθεσε.

Ο υπουργός συμπλήρωσε ότι έχει μιλήσει ξανά γι’ αυτό το θέμα όταν χρειάστηκε να δώσει απαντήσεις στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παύλο Πολάκη.

«Συμπεριφέρεστε ως τρολ του διαδικτύου. Ενώ γνωρίζατε ότι η περιουσία προήλθε από τον θάνατο της μητέρας μου εσείς συνεχίσατε να διακινείται το ίδιο ψέμα. Δεν χρειάζεται να μου απαντήσετε γιατί δεν με ενδιαφέρει», είπε στη βουλευτή.

Από την πλευρά της, η κ. Απατζίδη ανταπάντησε «δυσάρεστο αυτό για τη μητέρα σας, δεν το ήξερα. Θα μπω στο πόθεν έσχες σας και θα επανέλθω».

Δείτε επίσης: Θ. Πλεύρης για μελέτη Λύτρα: Νόσησαν βαριά κυρίως οι ανεμβολίαστοι