Ελληνική Λύση: «Είχαμε προειδοποιήσει ότι η διακήρυξη θα γινόταν όπλο στα χέρια της Τουρκίας»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Λύση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται στην πρόσφατη υπογραφή της διακήρυξης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου αρχικά αναφέρει ότι «στο νέο κυριακάτικο “πόνημά” του ο πρωθυπουργός δείχνει ότι δεν διδάσκεται τίποτα από τα λάθη του, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τόσο την πατρίδα όσο και την κοινωνία. Την ώρα που η Τουρκία χρησιμοποιεί την περιβόητη “διακήρυξη” που υπέγραψε με τη ΝΔ για να εκβιάσει την Δύση, ώστε να αποκτήσει πολεμικά αεροσκάφη, ο πρωθυπουργός επιμένει να μιλά για “θετική ατζέντα”!».

propoli

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του κόμματος, «η Ελληνική Λύση είχε έγκαιρα προειδοποιήσει ότι η συγκεκριμένη διακήρυξη θα γινόταν όπλο στα χέρια της Τουρκίας και δεν είχε καμία θετική πτυχή για την Ελλάδα».

Για το περιστατικό με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού, η ανακοίνωση υπογραμμίζει ότι «αποκαλύπτεται ότι η δολοφονική ενέργεια κατά του Έλληνα αστυνομικού στου Ρέντη ήταν οργανωμένο σχέδιο με ηθικούς αυτουργούς» και πως «ο πρωθυπουργός προαναγγέλλει “μέτρα”, τα οποία όμως είχε ήδη θεσμοθετήσει, αλλά ουδέποτε εφάρμοσε!».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «ήταν η μοναδική πολιτική δύναμη που είχε καταγγείλει με “ονόματα” την παρουσία καταδικασμένων κακούργων εντός γηπέδων και είχε παραθέσει πλήρες πλέγμα ενεργειών για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Η ΝΔ όμως, αντί να υιοθετήσει τις προτάσεις μας, έκανε ό,τι μπορούσε για να συγκαλύψει τα ανομήματα. Με αποτέλεσμα ακόμα σήμερα ένας νέος άνθρωπος να δίνει μάχη για τη ζωή του».

«Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ακόμα ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε την ασφάλεια της πατρίδας, ούτε της κοινωνίας», τονίζει στο τέλος η Ελληνική Λύση.

Δείτε επίσης: Ν. Δένδιας: Θετικό βήμα η επίσκεψη Ερντογάν αλλά οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για κάθε σενάριο στις σχέσεις με την Τουρκία

Loading