Ελληνική Λύση: Επιβεβαίωση από την αμερικανική κυβέρνηση για τις καταγγελίες μας σχετικά με τα κονδύλια της USAID στην Ελλάδα

Ελληνική Λύση: Επιβεβαίωση από την αμερικανική κυβέρνηση για τις καταγγελίες μας σχετικά με τα κονδύλια της USAID στην Ελλάδα

«Με επίσημη ανακοίνωση του, έπειτα από την παρέμβαση του ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκου, ο Τομέας Λογοδοσίας της Κυβέρνησης των ΗΠΑ επιβεβαίωσε τις καταγγελίες μας για τα κονδύλια της USAID, που λαμβάνουν ΜΚΟ και άλλες “αδιαφανείς οντότητες” σε ελληνικό έδαφος. Ο DOGE μάλιστα ανακοίνωσε την άμεση αναστολή της χρηματοδότησης για “ΛΟΑΤΚΙ Πρόσφυγες” στην Ελλάδα, ενώ δεσμεύτηκε να συνεχίσει την έρευνα», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, επισημαίνοντας ότι «παρότι η συγκεκριμένη αποκάλυψη έγινε κύριο θέμα στο μεγαλύτερο ειδησεογραφικό δίκτυο των ΗΠΑ, το Fox news, στην Ελλάδα αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχουν “θεωρίες συνομωσίας”, αλλά η συνωμοσία της σιωπής».

Επίσης το γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρει: «Η Ελληνική Λύση καταθέτει ερώτηση απαιτώντας να δημοσιοποιηθεί το σύνολο των χρηματοδοτήσεων της USAID στην Ελλάδα καθώς και οι άμεσοι και “έμμεσοι” αποδέκτες».

Loading

Play