Ελληνική Λύση για εξεταστική επιτροπή: «Πλυντήριο συγκάλυψης ευθυνών της Λίστας Πέτσα»

Η Ελληνική Λύση με ανακοίνωση της εκφράζει τη διαφωνία της με τα αποτελέσματα της έρευνας που διενήργησε η εξεταστική επιτροπή της Βουλής 

 Όσον αφορά τα αποτελέσματα της ερευνας για την διαφημιστική καμπάνια ενημέρωσης για την πανδημία και τις δημοσκοπήσεις «Η Ελληνική Λύση, σεβόμενη την ψήφο του ελληνικού λαού, λειτούργησε θεσμικά καθόλη την διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής για την λεγόμενη ‘λίστα Πέτσα’, με μοναδικό στόχο την διαφάνεια και τον σεβασμό στα χρήματα του Έλληνα πολίτη. Υπό αυτό το πρίσμα, προτείναμε συγκεκριμένους μάρτυρες που θα βοηθούσαν στην ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης. Η κυβερνητική πλειοψηφία δυστυχώς αρνήθηκε να καλέσει οποιονδήποτε από τους προτεινόμενους μάρτυρες, μετατρέποντας μία κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία σε ένα ‘πλυντήριο’ συγκάλυψης ευθυνών», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει:

   «Η Ελληνική Λύση πιστεύει πως η συγκεκριμένη υπόθεση ενέχει σαφή χαρακτηριστικά σκανδάλου διασπάθισης του δημοσίου χρήματος. Η πάγια θέση μας ότι και τα πολιτικά πρόσωπα πρέπει να λογοδοτούν στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη πέραν πάσης ‘ασυλίας’ και ‘ακαταδίωκτου, επιβεβαιώνεται πλήρως στην συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό και θα επιδιώξουμε».

Δείτε επίσης: Στο πλευρό των Xριστιανών της Ιερουσαλήμ ο Χαρακόπουλος και ο Γκαβρίλοφ