Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση δεν θέλει και δεν μπορεί να χτυπήσει την ακρίβεια

«Από τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα από τα τρία, ένα είναι βέβαιο, ότι η αισχροκέρδεια θα υπάρχει εσαεί! Δυστυχώς, η κυβέρνηση και δεν θέλει και δεν μπορεί να χτυπήσει την ακρίβεια, επιτρέποντας έτσι την αισχροκέρδεια εις βάρος των Ελλήνων»

«Η Ελληνική Λύση από την πρώτη στιγμή έχει καταθέσει πλήρες πλέγμα προτάσεων, για την άμεση αντιμετώπιση της ακρίβειας, που εξαθλιώνει την ελληνική οικογένεια, τους παραγωγούς, αλλά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η μείωση τιμών στα προϊόντα επιτυγχάνεται μόνο με φθηνό καύσιμο, δηλαδή εξορύξεις και απ’ ευθείας συμβόλαια αγοράς φυσικού αερίου, στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής και μείωση ΦΠΑ στα βασικά προϊόντα διαβίωσης», τονίζει σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του κόμματος.

propoli

Σύμφωνα με την Ελληνική Λύση, «από τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα από τα τρία, ένα είναι βέβαιο, ότι η αισχροκέρδεια θα υπάρχει εσαεί! Δυστυχώς, η κυβέρνηση και δεν θέλει και δεν μπορεί να χτυπήσει την ακρίβεια, επιτρέποντας έτσι την αισχροκέρδεια εις βάρος των Ελλήνων», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης: Τσακαλώτος σε Κασσελάκη: «Ο αποκεφαλισμός δεν περιλαμβάνεται στην κουλτούρα της Αριστεράς» – «Δεν μπορεί να υπάρξει ενότητα»

Loading