Ελληνική Λύση: Η κυβερνητική αλαζονεία έχει μετατρέψει την πανδημία σε σύγχρονη ελληνική τραγωδία

Για αλαζονεία κατηγορεί η Ελληνική Λύση την κυβέρνηση, που «έχει μετατρέψει την πανδημία σε σύγχρονη ελληνική τραγωδία», σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «ύψιστο αγαθό για κάθε κυβέρνηση οφείλει να είναι η προστασία της ζωής των Ελλήνων» και «όχι η προστασία του κυβερνώντος κόμματος» και σημειώνει ότι η Ελληνική Λύση «πρότεινε συγκεκριμένες και άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις για να σωθούν ζωές Ελλήνων, προτάσσοντας το εθνικό συμφέρον έναντι του κομματικού».

propoli

«Όταν η κυβέρνηση «έκοβε κορδέλες» σε ΜΕΘ, εμείς προειδοποιήσαμε για την έλλειψη του απαιτούμενου προσωπικού. Από την πρώτη στιγμή προτείναμε την συνταγογραφημένη διενέργεια αξιόπιστων διαγνωστικών ελέγχων για το σύνολο του πληθυσμού. Η κυβέρνηση προτίμησε να “εξυπηρετήσει” ιδιωτικά κέντρα και να δώσει εκατομμύρια για αναξιόπιστα αυτοδιαγνωστικά τεστ. Έγκαιρα απαιτήσαμε την προμήθεια θεραπειών μονοκλωνικών αντισωμάτων, που θα έσωζαν χιλιάδες ζωές Ελλήνων. Η κυβέρνηση όχι μόνο μας χλεύασε, αλλά σήμερα αποκαλύπτεται πως επέτρεπε εν κρυπτώ την χορήγηση τους σε “επώνυμους” ασθενείς» αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελληνική Λύση και τονίζει:

«Για την Ελληνική Λύση όμως, κάθε Έλληνας έχει όνομα και επώνυμο. Για την Ελληνική Λύση κάθε Έλληνας που έχασε τη ζωή του εκτός ΜΕΘ, κάθε Έλληνας που στερήθηκε την φαρμακευτική θεραπεία, είναι θύμα της κυβερνητικής αλαζονείας. Οι υπεύθυνοι για αυτή την ανείπωτη τραγωδία, θα λογοδοτήσουν πέραν πάσης “ασυλίας” και “ακαταδίωκτου”», αναφέρεται τέλος στην ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Κορονοϊός: 3.225 κρούσματα – 90 θάνατοι – 708 διασωληνωμένοι

Loading