Ένταση Ανδρουλάκη – Βορίδη στη Βουλή σχετικά με τις υποκλοπές

Έντονες αντιπαραθέσεις στην Ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την υπόθεση των υποκλοπών – Σε σύγκρουση Νίκος Ανδρουλάκης – Μάκης Βορίδης.

Η συζήτηση στη Βουλή πυροδοτήθηκε όταν ο Νίκος Ανδρουλάκης επανήλθε στην υπόθεση των υποκλοπών επικαλούμενος δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία από τηλέφωνο πολιτικού προσώπου «έφυγαν» μηνύματα με το κακόβουλο λογισμικό πρέντατορ και ο Μάκης Βορίδης τον εγκάλεσε ότι μεταφέρει εντός του Κοινοβουλίου αναπόδεικτες φήμες και κουτσομπολιά.

propoli

«Μάθαμε χθες το βράδυ από τους δημοσιογράφους ότι πρόσωπο σε εξέχουσα πολιτική θέση έστειλε 11 μηνύματα πρέταντορ από το προσωπικό του τηλέφωνο προς ισάριθμα θύματα. Πολύ πιθανό κάποιο από αυτά να είναι ανάμεσά σας και πήραν φάκελο του Μενουδάκου και να μην λένε κουβέντα. Αυτό έγινε τον Ιανουάριο του 2021. Το εορτολόγιο της θρησκευτικής μας πίστης μας οδηγεί στον Θανάση, τον Αντώνη, τον Φώτη ή τον Γρηγόρη.

Έχει ενδιαφέρον να σκεφτούμε ποιό μπορεί να είναι το πολιτικό πρόσωπο που μπορεί να είναι πίσω από την αποστολή αυτών των μηνυμάτων για να καταλάβει ο ελληνικός λαός την αγωνία σας να τα βρείτε με την ακροδεξιά του Βελόπουλου και να πάτε τρεις η ώρα τη νύχτα να αλώσετε με υπογραφή του κ. Βορίδη να αλώσετε την Ανεξάρτητη Αρχή» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης, πυροδοτώντας την έντονη αντίδραση του Μάκη Βορίδη.

Ο υπουργός Επικρατείας κατηγόρησε τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι «αν και πολιτικός αρχηγός έρχεται μέσα στο Κοινοβούλιο και μιλάει “για κάποιον Θανάση ή Γρηγόρη, που είπε ότι παρακολουθήθηκε, πως έστειλε κάτι, όπως που έγραψε ένα δημοσίευμα”.

«Αυτά όμως είναι κουτσομπολιά; Δεν είναι αποδεδειγμένα γεγονότα από την Δικαιοσύνη. Και έρχεστε και μας τα λέτε στην Αίθουσα του κοινοβουλίου και με εγκαλείτε πως εγώ κουτσομπολεύω; Με συγχωρείτε, μεγαλύτερη “κουτσομπόλα” από αυτό που ακούσαμε προηγουμένως εγώ δεν έχω ακούσει στην Βουλή. Αναπαραγωγή φημολογιών, ισχυρισμών, που είναι όλα αναπόδεικτα, χωρίς μια συγκεκριμένη βάση» είπε προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και κατέληξε πως αν υπάρχει οτιδήποτε ας πάει να ελεγχθεί στην Δικαιοσύνη και ας μην απασχολεί το έργο του Κοινοβουλίου.

Δείτε επίσης: Αδ. Γεωργιάδης: Έρχεται κατάργηση των τεκμαρτών ημερομισθίων στην εστίαση

Loading